VOTV i Vallès Visió retallen els seus respectius pressupostos

Després de la marxa de diversos ajuntaments, els dos canals intenten garantir la seva continuïtat

per Redacció, 12 de gener de 2013 a les 14:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de gener de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Jordana, Tura, Armengol i Seguer, responsables dels canals VOTV i Vallès Visió. Foto: VOTV

El Consorci Teledigital Granollers i el Consorci Teledigital Mollet han retallat els seus pressupostos per garantir la continuïtat de les cadenes que gestionen, VOTV i Vallès Visió, respectivament. La crisi econòmica i la marxa d'ajuntaments dels dos consorcis han obligat a reduir despeses. Tots dos canals públics, però, destaquen que no perilla la seva continuïtat i descarten una futura fusió, tot i que des de fa uns mesos comparteixen alguns continguts.


El consell d'administració del consorci de Granollers, que gestiona VOTV des de finals del 2009, ha aprovat un pressupost de 849.000 euros per al 2013, és a dir, un 4,5% inferior al de l'any anterior i un 28% menys que el primer pressupost que tenia quan es va crear i el formaven els 12 ajuntaments, dels quals ara només en queden 9: Granollers, la Roca, la Garriga, Canovelles, les Franqueses del Vallès, Caldes de Montbui, Aiguafreda, Cànoves i Samalús i Bigues i Riells. 

Per la seva part, el Consorci Teledigital Mollet tindrà per al 2013 un pressupost de 744.000 euros, un 23,46% inferior al del 2012, i un 41,88% menys que el de fa dos anys. El president del Consorci i alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha justificat la retallada per absorbir la sortida de Sant Fost de Campsentelles i la Llagosta, que s'afegeixen a la de Vilanova del Vallès, ara fa poc més d'un any. Dels nou membres inicials s'ha passat a sis.

 

Participació