Nació Digital obre botiga de comerç electrònic

Roba esportiva, joguines, llibres i vins són alguns dels productes que ja es poden comprar

per ND , 11 de desembre de 2012 a les 15:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de desembre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


El diari Nació Digital acaba d'inaugurar la seva pròpia botiga de comerç electrònic, a la qual podeu accedir des de La Botiga de Nació Digital, i que ja està en funcionament des de fa uns dies oferint productes com roba esportiva de marca pròpia, vins, joguines, llibres, etc.


La creació d'aquesta botiga constitueix una fase més de l'expansió del Grup Nació Digital, una de les empreses catalanes més veteranes dins del sector Internet, creada el 1995, i de la qual forma part NacióGranollers. Tota la plataforma tecnològica sobre la qual funciona la botiga ha estat programada expressament per Taller de Projectes Digitals, el departament tecnològic de Nació Digital.

En aquest espai de comerç electrònic, accessible des de tots els mitjans del Grup Nació Digital, es comercialitzaran tant productes propis com d'altres procedents de tercers, amb els quals l'empresa arribi a acords.

 

Participació