El festival Film & Music Fest guardona 3D Granollers per un videoclip d'Ivette Nadal

per Redacció , 4 de desembre de 2012 a les 17:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de desembre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


3D Granollers ha guanyat el premi de millor videoclip en 3D de la primera edició del festival Film & Music Fest amb Calaix de dalt de la també granollerina Ivette Nadal. El videoclip es va gravar durant tres dies de finals de juliol al plató del Centre Audiovisual de Granollers amb rig (aparell per gravar en 3D), càmeres compactes, una grua i una steady cam. A més, es van fer servir efectes digitals i es va produir pensant en la seva difusió per televisió. En el procés de producció del videoclip hi van participar diverses empreses i professionals del Vallès Oriental.


3D Granollers és un projecte creat entre la productora Produccions Planetàries i l'empresa pública Granollers Audiovisual, que té la seva seu al Centre Audiovisual de Granollers, ubicat a Roca Umbert Fàbrica de les Arts. La intenció de 3D Granollers és oferir serveis a tot tipus de projectes, però també als vinculats directament amb el territori més proper. En aquest sentit, els professionals del projecte han treballat amb la cantant de Granollers Ivette Nadal.

A banda del Film & Music Fest, el primer festival de videoclip i documental musical que es realitza al país i que utilitza en exclusivitat la tecnologia Digital S-3D, el videoclip d'Ivette Nadal també s'ha projectat en el Parallax Video Art Film Festival de Praga (República Txeca). 3D Granollers també són els responsables de l’estereoscòpia 3D del curt documental produït per Filmut per RedBull sobre la conquesta de via escalable anomenada Nit de bruixes dels germans Pou, i de l'audiovisual experimental en directe sobre l’espectacle del granollerí Pep Bou Bombolles en 3D.


Visualitza aquí el videoclip d'Ivette Nadal en 3D

Hector Anoro i Jordi Pujadas, de 3D Granollers, amb el premi. Foto: Aj. Granollers

 

Participació