Coquets de Ferran Adrià

Cada cap de setmana, els ingredients i tots els detalls de l'elaboració d'un nou i suculent plat

per Manel Baxerias , 10 de novembre de 2012 a les 00:01 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de novembre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


Ingredients per a 2 persones (unes 15 peces):

100 grams de sucre
100 grams de coco ratllat

1 ou

Elaboració:

Barregeu en un bol el sucre i el coco ratllat. Quan ho tingueu ben barrejat, afegiu-hi l’ou batut. Amasseu-ho fins a formar una massa homogènia, sense grumolls ni zones seques. Després, feu boletes d'uns 15 grams, aproximadament, i poseu-les en una safata damunt d'un silpat o paper de forn.

Poseu la safata al forn preescalfat a 180 graus i enforneu-les durant uns 13 minuts, fins que la part externa comenci a daurar-se. Deixeu refredar les boletes una mica i ja podeu servir-les. És una recepta original de Ferran Adrià, publicada el seu llibre El menjar de la família. Bon profit.

Aquesta i més receptes, a la Cuina Irreductible

 

Participació