Els Xics de Granollers organitzen el concurs de fotografia #castellgrafic

Del 21 d'octubre al 19 de novembre s'han de penjar imatges castelleres amb l'aplicació Instagram

per Redacció, 18 d'octubre de 2012 a les 09:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 d'octubre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
D'esquena i en primer terme, donant indicacions als pilars, el cap de colla Sergi Palau. Foto: Mari Ortiz

Els Xics de Granollers han endegat el concurs de fotografies #castellgrafic, que convida a tothom a participar-hi captant les millors imatges castelleres des del proper diumenge 21 d’octubre, Diada de Santa Úrsula, fins el 19 de novembre, Diada dels Minyons de Terrassa. Entre aquests dos dies, als Països Catalans hi ha programades 71 actuacions castelleres. Per participar només s'han de fer fotografies d’actuacions castelleres i penjar-les amb l'aplicació Instagram per a telèfons mòbils, cada dia més estesa i popular, i etiquetar-la amb el hashtag #castellgrafic.


Els tres primers premis seran escollits pel jurat, format per diverses persones expertes en fotografia o en el món casteller. El quart premi serà per a la foto més votada pel jurat popular (likes a Instagram). El cinquè per a la més comentada (comentaris a Instagram). El sisè i el setè seran el guardó Aleta i tabals i gralles, respectivament, atorgats pel jurat organitzador, que també decidirà el vuitè, novè i desè premi: Passió castellera, Fem pinya i Els Xics de Granollers. Un mes després de finalitzar el concurs s'anunciaran les persones guanyadores.

Pel que fa als premis, la primera foto escollida pel jurat s'endurà un llapis de memòria de 64 GB, el llibre Castells i Castellers i un àlbum InstaGràfic. El segon i el tercer guanyaran el llibre i l'àlbum; aquest últim també serà per a la resta de premiats. El concurs de fotografíes #castellgrafic està organitzat pels Xics amb la col·laboració de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i el patrocini d'InstaGrafic, Triangle Postals, Damm, Lunwerg-editores, Soetix- informàtica i serveis.

 

Participació