Els Xics s'abonen al 4 de 8, el 5 de 7 i la torre de 7

La colla granollerina actua a Vic, al costat dels Sagals d'Osona i els Castellers de Sabadell

per Redacció, 15 d'octubre de 2012 a les 10:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 d'octubre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Es Xics de Garnollers, aquest diumenge a la diada de la tripleta de Vic. Foto: Joan Parera

Els Xics de Granollers viuen un dels millors moments dels últims anys. La colla s'ha abonat als seus millors castells: el 4 de 8, el 5 de 7 i la torre de 7, i els repeteix en cada actuació. Aquest diumenge, a la plaça Major de Vic, a la Diada de la Tripleta, la colla granollerina els ha tornat a descarregar tots tres. En primera ronda s’ha anotat la quarta torre de set consecutiva. En segona ronda ha descarregat el carro gros, també el quart de la temporada. I per segellar una actuació brillant, al costat dels Sagals d'Osona i els Castellers de Sabadell, la colla ha aixecat el 5 de 7 i un pilar de 5.


Per constatar en gran moment que travessen els Xics només cal mirar els resultats de la Diada de la Tripleta del 2011 , celebrada a Granollers. En aquella ocasió, la colla de Granollers es va anotar el 5 de 7 (marca de la casa) i el 4 de 7 amb agulla, i no va poder amb la torre de 7 que enguany ja ha descarregat en quatre ocasions. La propera actuació dels Xics és el diumenge 28 d'octubre a Sant Just Desvern (Baix Llobregat).

Resultat de l'actuació a Vic:

Sagals d'Osona: 3 pilars de 4, 4/8, 3/8 carregat, 5/7, pilar de 5.
Castellers de Sabadell: 2 pilars de 4, 4/7a, 4/8, 5/7, pilar de 6 i pilar de 5.

Xics de Granollers: 2 pilars de 4, 2/7, 4/8, 5/7, pilar de 5.

 

Participació