L'únic regidor del PP a Sant Antoni de Vilamajor deixa el partit perquè perjudica el país

Garrido, que segueix al Consistori, diu que el 'no' al pacte fiscal és una de les raons de pes per marxar

per BaixMontseny.info, 8 d'octubre de 2012 a les 19:40 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 d'octubre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Felipe Garrido al seu despatx de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor. Foto: DBM

El Partit Popular s'ha quedat sense representació municipal a l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, després que el regidor Felipe Garrido hagi pres la decisió d'abandonar el partit. De fet, divendres passat ja va formalitzar la seva baixa. Garrido seguirà formant part del govern municipal com a regidor no adscrit i continuarà ocupant-se de les regidories d'Esports i Joventut.


Felipe Garrido ha explicat a Baixmontseny.info que en el que es porta de legislatura ha tingut poc suport de les direccions local i comarcal i, per això "el partit i jo no hem acabat d'encaixar". Les causes per prendre aquesta decisió són diverses, però "la negativa del govern espanyol al pacte fiscal ha estat un punt d'inflexió que ha pesat molt a l'hora de decidir abandonar la militància del PP", assegura l'exregidor popular.

Tot i que per coherència amb les idees del partit que representava, fa pocs dies que va votar en contra de la moció que declarava Sant Antoni de Vilamajor territori català lliure i sobirà, manifesta sentir-se català i "el pacte fiscal representava una millora per al nostre finançament i la negativa del govern espanyol perjudica tots els catalans que vivim a Catalunya", etziba Felipe Garrido.

Després de fer aquest pas diu que segueix dintre del govern municipal perquè la seva il·lusió és seguir treballant per Sant Antoni de Vilamajor i assegura que desconeix quina és la posició del Partit Popular davant d'aquesta situació.

 

Participació