Pimec Vallès Oriental i set empreses ofereixen serveis gratuïts als emprenedors

Sis noves companyies rebran assessorament professional i especialitzat durant sis mesos

per Redacció, 8 d'octubre de 2012 a les 17:20 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 d'octubre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Santamarta i Canelo, acompanyats de representants de les empreses promotores. Foto: Aj. Granollers

Un projecte innovador, anomenat Granollers 6x6. Xarxa de suport a l'emprenedoria, complementa des d'aquest dilluns l'ajut a la creació d'empreses i al desenvolupament inicial de les microempreses assentades a Granollers. Es tracta d'una iniciativa privada que compta amb col·laboració municipal, per mitjà de Granollers Mercat. Amb aquest projecte, la patronal Pimec Vallès Oriental i set empreses ofereixen, de manera gratuïta, serveis necessaris i diversos a emprenedors. En concret, de manera periòdica, sis empreses o projectes d'empresa (seleccionats entre les prop de 90 que assessora Granollers Mercat) disposaran d'aquests serveis, durant 6 mesos; d'aquí el 6x6.


La presentació d'aquesta iniciativa s'ha fet aquest dillunsal migdia a Can Muntanyola. Centre de Serveis a les Empreses. En aquest acte, la regidora de Promoció Econòmica i Relacions amb les Empreses de l'Ajuntament de Granollers, Andrea Canelo, ha apuntat que es tracta d'una "bona oportunitat", perquè permet comptar "amb assessors professionals i especialitzats i, alhora, establir relacions empresarials". A més, es tracta d'una "experiència innovadora i adaptable, amb el temps, als resultats que es vagin aconseguint", ha conclòs Canelo.

Col·laboració entre el sector privat i el públic

Per la seva banda, Josep Lluís Santamarta, representant de Pimec Vallès Oriental, ha afegit que "aquest acompanyament privat i públic en els sis primers mesos d'activitat és vital perquè aquest període marca la viabilitat futura". Els serveis gratuïts que obtindran aquests emprenedors els permetrà, per exemple, disposar d'una pàgina web, tenir assessorament estratègic o confeccionar nòmines, contractes i altes, entre altres aspectes.

Les sis primeres empreses que rebran aquest suport ja estan triades per mitjà d'un procés de selecció. D'aquí a cinc mesos, se'n seleccionaran sis més. En aquesta selecció, es valoren, sobretot, aspectes com ara la seva capacitat de crear ocupació, el seu grau d'innovació o el fet de treballar en algun sector d'activitat considerat estratègic.

 

Participació