1 de 10

On i quins negocis es poden crear al Vallès Oriental?

Els ajuntaments de set municipis posaran els estudis de la UEI en coneixement dels emprenedors

per Lluís Vilaró/ACN, 22 de setembre de 2012 a les 00:01 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de setembre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El director general de la UEI Joaquim Colom i l'alcaldessa de Vallromanes Mari Luz Muñoz. Foto: Ll. Vilaró

La Unió Empresarial Intersectorial-Cercle d'Empresaris (UEI), amb seu a Granollers, estudiarà les possibilitats de creació de nous negocis als municipis de Vallromanes, Vilanova del Vallès, Montmeló, Santa Eulàlia de Ronçana, Bigues i Riells, Lliçà d'Amunt i Lliçà de Vall. La Unió detectarà què necessita cada municipi i farà els plans de viabilitat dels possibles negocis. Els respectius ajuntaments, després, informaran els seus habitants d'aquests plans per captar nous emprenedors i generar empreses als municipis. Tot plegat, és l'acord del conveni que aquest divendres s'ha signat a Vallromanes i que durant aquestes últimes setmanes ja s'havia segellat amb els altres pobles.


El director general de la UEI, Joaquim Colom, ha explicat que l'objectiu és saber si "Vallromanes necessita un perruqueria, una vinacoteca o una discoteca, per posar tres exemples". La UEI farà els plans de viabilitat dels negocis i després els posarà a disposició dels ajuntaments. "Potser només seran tres o dos projectes de negoci" ha recalcat, però "seran projectes amb viabilitat, amb futur i amb garanties elevades d'èxit perquè seran fets per la UEI".

En aquest mateix sentit, l'alcaldessa de Vallromanes, Mari Luz Muñoz (CiU), ha afirmat que "no volem que els nostres emprenedors fracassin perquè estem en una situació molt difícil". Muñoz ha explicat que l'Ajuntament citarà els seus habitants i farà xerrades públiques per presentar els plans de viabilitat. D'aquesta manera, els emprenadors veuran quines són les possibilitats reals de negoci a la població. L'alcaldessa ha indicat que l'Ajuntament "ajudarà en tot moment" els emprenedors. La Unió Empresarial Intersectorial va ser creada l'any 1978 a Granollers i agrupa unions patronals i gremis d'àmbit sectorial.
Participació