L'Ajuntament de Mollet acusa Catalunya Caixa de deixar al carrer un centenar d'avis

L'entitat bancària ha tancar el Casal San Jordi, que funcionava a la ciutat des de feia gairebé 25 anys

per Redacció, 19 de setembre de 2012 a les 16:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de setembre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Mollet acusa a la Fundació CX Espais de Catalunya Caixa de deixar al carrer a més de 100 avis després de tancar el Casal Sant Jordi, que portava funcionant a la ciutat des de fa quasi 25 anys. L'entitat bancària, nacionalitzada i a punt de ser venuda, al·lega que les activitats d'oci passiu, com les que s'oferien al Club Sant Jordi, tenen un cost molt elevat i per aquest motiu l'han tancat mentre no hi trobin una altra opció viable econòmicament, és a dir, una alternativa rentable. Aquesta decisió l'han portat a terme a tots els equipaments que la Fundació CX Espais té al país, tancant desnes d'espais d'aquestes característiques a tota Catalunya, i reconvertint-ne d'altres, com el Casal Sant Jordi de Granollers.

L'equip de govern (PSC i CiU) explica que des del mes d'octubre passat ha estat en contacte amb l'assemblea d'usuaris del Club Sant Jordi i ha mantingut converses "polítiques i tècniques" amb la Fundació CX Espais per evitar el tancament del Club Sant Jordi. "Aquesta fundació no ha acceptat cap opció de les presentades pel consistori", denuncia l'equip de govern, que assegura que va plantejar com a solució per evitar el tancament del Club Sant Jordi que hi hagués una cessió d'aquest equipament i l'Ajuntament assumiria la gestió i el manteniment de l'espai. "L'entitat financera no ha acceptat aquesta opció perquè l'única que estan disposats a negociar és una proposta que sigui viable econòmicament, que impliqui una aportació de capital que rendibilitzi aquest espai", sentencien des del Consistori molletà.


La crisi econòmica transforma casals d'avis de Granollers

 

Participació