L'escriptor Esteve Plantada és el nou coeditor de NacióGranollers.cat

El diari digital del Vallès Oriental continua creixent i reforça la seva direcció i la nòmina de columnistes amb Santi Montagud, Martí Porter i Pruden Panedès

per Redacció, 23 d'agost de 2012 a les 00:01 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 d'agost de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Esteve Plantada i Eduard Mas, aquest dimecres a la Porxada de Granollers. Foto: NacióGranollers

NacióGranollers.cat reforça la seva aposta decidida per la informació de proximitat i qualitat ampliant la direcció i la nòmina de columnistes. Coincidint amb l'arrencada de la Festa Major de Granollers, de la qual el rotatiu n'informarà extensament, l'escriptor granollerí Esteve Plantada s'estrena com a coeditor i director adjunt del diari digital del Vallès Oriental, acompanyant en la gestió de NacióGranollers.cat al periodista biguetà Eduard Mas, que segueix com a director del mateix. El rotatiu, per tant, continua el seu procés de creixement, que el passat mes de maig es va traduir en la creació de dues capçaleres diferenciades per informar millor i des de més a prop del dia a dia dels 43 municipis del Vallès Oriental: NacióGranollers.cat i BaixMontseny.info.


"El diari continuarà informant del que succeeix a tota la comarca, guiat per la grandesa de la seva capital, una ciutat que Esteve Plantada coneix a la perfecció. A més, amb la seva incorporació, millorarem i molt la secció de cultura", subratlla Mas. Per la seva banda, el nou coeditor, que ja portava un any col·laborant amb el rotatiu, destaca que "el projecte que ofereix NacióGranollers.cat és apassionant, amb un model que es fonamenta en la informació de proximitat, i que es veu complementat amb una oferta molt valuosa d'articulistes i de seccions periòdiques". Plantada afegeix que NacióGranollers.cat "seguirà apostant pel rigor i la innovació en el mitjà digital, amb l'objectiu de convertir el diari en un referent de la informació de qualitat a la nostra comarca".

Nous i destacats columnistes
A més a més, aquest mes de setembre NacióGranollers.cat ampliarà la seva ja extensa nòmina de destacats articulistes de la comarca. A Miqui Puig, Núria Pujolàs, Roger Prims, Jaume Oliver i Pau Gener, entre altres, s'hi afegiran l'escriptor granollerí Santi Montagud, Martí Porter, Pruden Panadès, i un planter de noves i joves veus de la comarca, entre els quals Gemma Terés, Anna Bonet, Núria Maynou, Jordi Asturgó, Ton Vilalta i Benet Fusté.

NacióGranollers.cat , que forma part de l'àmplia xarxa de mitjans de proximitat del Grup Nació Digital, Premi Nacional de Comunicació 2009, també continuarà apostant per la diversitat de formats i suports (textos, fotografies i vídeos), per les noves tecnologies i per la interacció amb els lectors, ja sigui a través de les xarxes socials o dels fòrums del diari.

 

Participació