Meritxell Budó, nova consellera comarcal de Polítiques Socials

L'alcaldessa de la Garriga substitueix en el càrrec a la convergent Marta Iglesias

per Redacció, 18 de juliol de 2012 a les 20:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de juliol de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó (CiU), en una imatge d'arxiu. Foto: Lluís Vilaró

L'alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó (CiU), ha estat nomenada pel Ple del Consell Comarcal del Vallès Oriental celebrat aquest dimecres nova consellera comarcal de Polítiques Socials en substitució de Marta Iglesias, regidora convergent a Bigues i Riells, que abandona per motius laborals el càrrec que ocupava des de fa poc més d'un any. Budó és consellera comarcal des de l'anterior mandat. A més de la cartera de Polítiques Socials, té la responsabilitat de l'Àrea de Polítiques d'Igualtat al govern comarcal des del juliol del 2011.


L'Àrea de Polítiques Socials del Consell s'ocupa, per delegació de la Generalitat, de la coordinació i la gestió dels serveis socials d'atenció primària dels municipis menors de 20.000 habitants de la comarca (tots menys Granollers i Mollet), així com del manteniment i la millora de programes i actuacions en matèria de serveis socials, altres programes relatius al benestar social i polítiques d’igualtat. Això ho fa, en l'actualitat, ocupant-se de la prestació dels serveis socials bàsics de 12 municipis de la comarca, i col·laborant en la prestació de 3 més.

La nova cartera de Budó també inclou la prestació del Servei d'Atenció Domiciliaria de 15 municipis i compartint projectes amb la implicació i participació dels 43 municipis de la comarca: Pla comarcal d'immigració, servei de traducció, servei d'acolliment d'urgència per a dones víctimes de violència, teleassistència mòbil per a víctimes de violència, servei de col·laboració entre famílies ENCAIX, centre d'acolliment temporal i punt de trobada, entre d'altres.

 

Participació