Les Franqueses reobre el quiosc de Bellavista

El nou adjudicatari el posarà en marxa dilluns, després de romandre un any i mig tancat

per Redacció , 23 de maig de 2012 a les 12:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de maig de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El quiosc situat a la plaça Espanya de Bellavista. Foto: Aj. les Franqueses

El quiosc per a la venda de diaris i revistes situat a la plaça Espanya de Bellavista està previst que torni a obrir el proper dilluns. La nova adjudicació, aprovada a la Junta de Govern del passat 19 d'abril, ha estat presentada per Juan Francisco Sevilla. L'Àrea d'Obres i Serveis ha fet una petita actuació, d'escomesa de llum, per habilitar el quiosc. El nou adjudicatari està realitzant aquests dies alguns treballs de condicionament.


Aquest quiosc estava tancat des del novembre de 2010, quan es va jubilar l'anterior adjudicatari. I malgrat que l'Ajuntament havia fet diverses licitacions, fins ara no s'ha tancat la definitiva. De fet, el consistori ha tret la gestió del quiosc a concurs fins a tres vegades, però en tots els casos el concurs ha quedat desert o la persona que se l'ha adjudicat ha acabat renunciant. Això ha deixat durant mesos sense cap quiosc un barri d'uns 8.000 habitants com Bellavista. El problema per fer-se amb aquest quiosc de propietat municipal és el pagament de les quantitats que les empreses distribuïdores de premsa estableixen com a fiança.

 

Participació