Cànoves s'agermana amb Sant Esteve i Santa Maria de Palautordera

Una àmplia representació político-cultural dels tres municipis vallesans participa a la 22a Fira de Sant Ponç

per BaixMontseny.info, 16 de maig de 2012 a les 18:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de maig de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Fira de Sant Ponç de Cànoves i Samalús, aquest diumenge. Foto: DBM

Els municipis de Sant Esteve de Palautordera i de Santa Maria de Palautordera han certificat el seu agermanament amb la Fira de Sant ponç de Cànoves i samalús que, enguany, ha celebrat la seva 22a edició. L'agermanament s'ha fet oficial aquest diumenge a la tarda en un acte solemne de la baixada de la Senyera, a càrrec de les pubilles i els hereus.


La Fira de Sant Ponç, que enguany era ubicada dintre del materix recinte consistorial, va acollir una àmplia representació políco-cultural dels dos municipis encapçalada pels dos alcaldes Salvador Cañellas (Sant Esteve) i Jordi Xena (Santa Maria), acompanyats dels respectius regidors de cultura i turisme. També van participar de la festa els gegants dels dos pobles i la colla de Gitanes Cancell del Montseny de Santa Maria de Palautordera.

La 22a Fira de Sant Ponç tanmateix va comptar amb la presència de Marta Ferrusola, esposa de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol, que va signar en el llibre d'honor de l'Ajuntament, de la mateixa manera que ho van fer els dos alcaldes dels municipis agermanats. Tots ells acompanyats pel batlle de Cànoves i Samalús, Josep Lluís López.

 

Participació