1 de 10

Sant Fost enllestirà el Club d'Emprenedors l'any 2013

L'Ajuntament busca altres municipis que facin ús d'aquest equipament de 231 metres quadrats

per Redacció, 4 de maig de 2012 a les 00:01 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de maig de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Imatge del futur Club d'Emprenedors. Foto: Aj. Sant Fost de Campsentelles

El Club d'Emprenedors de Sant Fost de Campsentelles, equipament de 231 metres quadrats destinat a donar suport a les persones emprenedores per iniciar el seu projecte empresarial, estarà construït abans d'acabar el 2013. El vicepresident tercer de la Diputació de Barcelona, Josep Llobet, va lliurar aquest dimecres a l'alcaldessa de Sant Fost de Campsentelles, Montserrat Sanmartí, el projecte executiu que recull l'actuació per tirar endavant aquesta iniciativa.


La redacció del projecte, gestionada des de la Diputació de Barcelona, ha tingut un cost de 15.000 euros, que ha anat a càrrec de la corporació. L'obra, que costarà 325.836 euros, es finançarà en un 50 per cent pels ajuts econòmics del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i en un 25 per cent per l'aportació econòmica de la Diputació. Es comptarà, a més, amb l'aportació de l'Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles; d’aquesta última, un 5 per cent serà assumida per l'Ajuntament de Santa Maria de Martorelles. De fet, el Club de l'Emprenedor va néixer com un projecte supramunicipal, i està previst que altres municipis se'n beneficiïn i en facin ús.

L'edifici, que se situarà al costat de l'accés del polígon industrial Can Baliarda i del polígon industrial de Martorelles, busca donar un impuls econòmic al municipi. El Club tindrà una sola planta, en forma de L, on hi haurà un espai de treball, una sala de reunions i una sala polivalent. Davant de l'equipament hi haurà una petita plaça d'accés i una zona d'aparcament. Amb el Club d'Emprenedors construït, es disposarà d'un espai empresarial amb serveis telemàtics i connectivitat d'alta velocitat a Internet. A més, serà una construcció d'alta eficiència energètica, que aconseguirà un estalvi d'energia del 40 per cent respecte d’un edifici estàndard.

 

Participació