La CUP de Sant Celoni se suma a la lluita pel dret a l'habitatge

Dóna suport a les accions que endegui la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i l'Habitatge del Baix Montseny

per BaixMontseny.info, 27 d'abril de 2012 a les 17:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 d'abril de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Una reunió de la PAH Baix Montseny Foto: Jordi Purtí

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Sant Celoni se suma a la lluita pel dret a l'habitatge donant suport a les accions que endegui la Plataforma d'Afectats  per la Hipoteca i l'Habitatge (PAH) del Baix Montseny, constituïda el passat 14 d'abril a la Rectoria Vella de Sant Celoni.


Precisament, la PAH del Baix Montseny  farà demà dissabte 28 d'abril la primera trobada a la plaça de la Vila de Sant Celoni, tal com es va acordar en l'assemblea constituent. L’objectiu és ser un punt de trobada, ajuda mútua i acció de totes aquelles persones que estan a punt de perdre el seu habitatge i de persones sensibilitzades amb aquest problema, amb ganes de denunciar aquesta situació i lluitar per un sistema més just.

La intenció de la PAH del Baix Montseny es reunir-se cada dos divendres a les 7 de la tarda a la plaça de la Vila (llevat d'aquesta setmana que es reunirà en dissabte) i poder contactar amb afectats tant de Sant Celoni com de les poblacions dels voltants, abans que el banc faci l'execució hipotecària, i intentar negociar solucions raonades, que passarien per la dació en pagament -és a dir, que un cop entregat el pis, el deute quedi eixugat- i el lloguer social (que els afectats pugin seguir vivint al seu pis, ara propietat del banc, pagant un lloguer assumible).

 

Participació