Els boscos d'Ulam

Issac Ulam presenta 'Murtra' a la nova NAUB1 de Granollers

per Joan Gener Barbany, 19 d'abril de 2012 a les 00:01 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 d'abril de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Isaac Ulam i la seva banda, a la NAUB1 de Granollers. Foto: Joan Gener Barbany

Issac Ulam apareix fora de l'orbita comercial, mediàtica i popular de la música feta en català. En el ja llunyà 2009 va publicar En els prats més llunyans, una obra de folk on muntanya i ànima marquen la personalitat del de Blanes. El passat dissabte 14 d'abril va pujar a l'escenari de la NAUB1 de Granollers per presentar Murtra, que ha publicat amb el segell Bankrobber, uns autèntics cercadors d'artistes amb personalitat pròpia. La d'Ulam és una proposta realment diferent per la crida a la natura, la soledat i l'amor, i també pels matisos feréstecs al folc que domina el paisatge d'Ulam.


Tot i la falta de rodatge, sobretot en les veus, Murtra sona més lluminós i desenfadat. A Granollers, Ulam es va acompanyar de la banda al complet: sis músics dalt l'escenari que van donar profunditat amb violins, bombos o dues guitarres elèctriques. Sota l'atenta oïda del barbut Miguel Angel Landete (Senior), que s'ho escoltava entregat, Ulam presenta candidatura per oïdes que cerquin artistes diferents, fora de l'òrbita amable de la música feta en català.

 

Participació