La JNC de Sant Celoni renega de la monarquia

Sentencia que ja s'han acabat els debats estèrils per mirar d'encaixar en un Estat espanyol que no els representa

per BaixMontseny.info, 18 d'abril de 2012 a les 19:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 d'abril de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
En primer pla Albert Serrà, membre de la JNC de Sant Celoni. Foto: Jordi Purtí

La JNC de Sant Celoni ha publicat a la seva pàgina de Facebook un comunicat en el que assegura que es considera "moralment exclosa de la monarquia espanyola", al mateix temps que condemna l'actitud dels seus membres amb les institucions, ciutadans i ciutadanes de l'Estat del Regne d'Espanya, després de l'accidentat safari del rei Joan Carles a Botswana.


En la seva publicació la Joventut Nacionalista de Catalunya de Sant Celoni diu que "nosaltres no donarem receptes ni discutirem les accions que s’han d’emprendre, ja que considerem que s’ha acabat el temps dels debats estèrils sobre qualsevol intent d'encaixar en un estat que no ens representa i en què no volem ser, o de la necessitat d’explicar-nos perquè ens entenguin; s’ha acabat el temps d’intentar buscar noves fórmules que no fan altra cosa que donar cobertura legal a una submissió que ja dura tres segles". Els joves nacionalistes acaben el seu escrit amb un "visca el futur estat republicà català".

 

Participació