Sant Celoni ja pot votar per internet els grups de música de la Festa Major

La comissió de concerts ha fet una proposta de vuit grups que es poden escollir via internet

per BaixMontseny.info, 18 d'abril de 2012 a les 10:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 d'abril de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
 Un dels concerts a l'espai barraques l'any 2011. Foto: DBM

Les noves tecnologies han obert moltes portes que fins ara podien semblar impensables i, sens dubte, han facilitat la participació ciutadana. Des d'ara, tothom qui ho desitgi té a disposició via web, facebook i twiter de l'Ajuntament de Sant Celobni, un llistat de grups de música que podrien formar part del cartell previst per la Festa Major de setembre de Sant Celoni. Els internautes els poden votar i mostrar les seves preferències.


Precisament aquest dilluns passat la comissió de concerts es va reunir i ha proposat vuit grups per programar durant les nits de Festa Major de setembre a l’escenari de barraques, que aquest any serà divendres 7, dissabte 8 i diumenge 9 de setembre. Els grups són  La Gossa Sorda, La Raíz, Bongo Botrako, Brams, Se atormenta una vecina, Pastorets Rock, La Banda del Drac i Buhos. Les votacions es podran fer fins dimarts 24 d'abril. Els resultats es podran consultar en aquest en el web muninicipal a partir del dia 25 d'abril. La programació final es publicarà el dia 7 de maig. Més informació: www.santceloni.cat/festamajor

Enguany, més de 30 representants d'entitats del municipi ja estan implicades a la Festa Major 2012. Hi ha comissions de treball de joves, concerts, barraques, correxarrups i rodaxutxes. 

 

Participació