Parets busca nom per a la nova residència d'avis

L'Ajuntament obre un procés participatiu perquè la gent gran anomeni el centre

per Redacció, 4 d'abril de 2012 a les 17:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 d'abril de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Exterior de la residència i centre de dia de Parets del Vallès. Foto: Aj. Parets

L'Ajuntament de Parets ha obert un procés participatiu per tal de donar a la gent gran del municipi l'oportunitat de prendre part en l'elecció de la denominació de la nova residència i centre de dia del municipi, que ha d'entrar en funcionament al juliol. La primera acció ha estat una reunió entre el grup impulsor de la residència, una trentena de persones relacionades amb els casals d'avis i els representants municipals, durant la qual s'ha sotmès a debat la forma com es durà a terme el procés. Paral·lelament s'han instal·lat urnes a cadascun dels casals per a la gent gran del municipi (Ca n'Oms, el Club Sant Jordi i Asoveen) per tal que els seus usuaris facin les serves pròpies propostes. D’aquestes propostes, que es podran fer arribar fins a l'11 d'abril, el grup impulsor n’escollirà cinc, d’entre les quals es determinarà la denominació definitiva.


La residència i centre de dia per a la gent gran de Parets s'inaugurarà l'1 de juliol. Oferirà 60 places de residència i 40 de centre de dia, de les quals seran concertades per la Generalitat 48 de residència i 21 de centre de dia. La resta, per voluntat expressa de l'Ajuntament, es posaran a disposició dels sol·licitants amb els mateixos preus públics. "En tots els casos es donarà prioritat als sol·licitants del municipi per a cobrir les places", sentencia l'Ajuntament.

Parets confia posar en marxa la residència d'avis al juliol

 

Participació