1 de 10

Els Xics estrenen temporada a Sabadell amb la clàssica de set

El granollerí Sergi Palau debuta com a cap de colla amb el 3 de 7, 4 de 7 i la torre de 6

per Redacció, 19 de març de 2012 a les 10:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de març de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Un dels castells aixecats pels Xics (el 4 de 7) aquest diumenge a Sabadell. Foto: Xics

Els Xics de Granollers han fet aquest diumenge a Sabadell (Vallès Occidental) la primera actuació de la seva vint-i-unena temporada. Una jornada que ha permès a la colla granollerina celebrar la primera clàssica de set d’enguany, amb el 3 de 7, el 4 de 7 i la torre de 6. Tres castells executats amb confiança i rapidesa. El flamant cap de colla, Sergi Palau, ha posat "bona nota" a l'actuació d'aquest diumenge, "que ens permet continuar treballant amb els castells de set i mig per portar-los a plaça ben aviat". Els Xics han completat la seva actuació amb dos pilars de 4.


La jornada castellera a Sabadell ha comptat amb els Xics de Granollers, els Marrecs de Salt, els Minyons de Terrassa i els amfitrions, els Castellers de Sabadell, que han protagonitzat l’únic castell de vuit de la jornada: un intent desmuntat de 4 de 8, que han desmuntat amb l’acotxador ja col·locat. La colla amfitriona ha continuat amb el 4 de 7 amb agulla com a castell més destacat. Per la seva banda, els Minyons de Terrassa han fet castells de set i mig. I els Marrecs de Salt, castells de set. Els Xics no tornaran a plaça fins al diumenge 22 d’abril, a Guissona (Segarra).

Resultat de l'actuació:


Castellers de Sabadell: id 4/8, 4/7 agulla, 3 de 7, 4 de 7, 2 pilars de 5.
Minyons de Terrassa: 4/7a, 5 de 7, 3 de 7, vano de 5.

Xics de Granollers: 3/7, 4 de 7, 2 de 6, 2 pilars de 4.
Marrecs de Salt: 3/7, 4 de 7, 5 de 6, 2 pilars de 4

 

Participació