Bellavista esdevé promotor de l'Institut Català de Finances

La firma amb oficina a Granollers vol fer visibles les línies de crèdit de l'entitat

per Redacció , 20 de febrer de 2012 a les 18:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de febrer de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Antoni Vallès, Joan Martínez, Francesc Bellavista i Frederic Moreno durant la firma de l'acord.

La firma d’advocats i economistes Bellavista, ha signat aquest dilluns un acord amb l’Institut Català de Finances (ICF) pel qual esdevé promotor financer d’aquesta institució financera pública. L'objectiu de la col·laboració és, segons Francesc Bellavista, soci director de la firma, "contribuir a què les empreses que ho necessitin trobin una resposta financera adequada a les seves necessitats i, en definitiva, a la millora de la competitivitat del teixit productiu del país”. Segons Bellavista en l'actualitat hi ha una forta desconeixença per part de les empreses, i sobretot de les PIMES de l'oferta de línies de crèdit que l'Institut Català de Finances posa a la seva disposició. Per visibilitazar totes aquestes oportunitats l'acord entre les dues entitats reforçarà la difusió dels productes i serveis de l'ICF i ajudarà a canalitzar les propostes de finançament de les empreses a l’organisme públic. El pacte ha estat ratificat amb la presència del director comercial de l'ICF, Antoni Vallès, i el director general comercial de la mateixa entitat, Joan Martínez, i amb el soci director de Bellavista, Francesc Bellavista i el col·laborador del mateix despatx, Frederic Moreno. 


L'ICF compta amb diverses línies de préstecs i crèdits per al finançament d'inversions i circulants per a pimes i autònoms que contribueixen al foment de la competitivitat de l'empresa catalana a través de la innovació tecnològica, l'eficiència energètica, l'obertura de nous mercats i la millora de la productivitat. L'equip de professionals i els mitjans dels que disposa el despatx Bellavista, així com la seva tasca i consultoria integral d'empreses a nivell nacional i internacional, tant en l'àrea econòmica com jurídica, han fet que l'Institut confiï amb la firma per l'assessorament i l'acompanyament a les empreses en l'accés a les diferents línies de crèdit que ofereix.

La firma Bellavista va ser fundada l'any 1979 i centra gran part de la seva activitat se centra en inversions estrangeres a Espanya, fiscalitat internacional, dret corporatiu, concursal, refinançament de deute, operacions immobiliàries complexes i operacions de fusions. En l'actualitat compta amb un grup de 25 advocats i oficinistes professionals i disposa d'oficines a Granollers, Barcelona i Madrid.

 

Participació