Fotonotícia: Una veïna de Canovelles compleix 103 anys

per Redacció, 31 de gener de 2012 a les 13:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 31 de gener de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Gertrudis Reyes Chico amb l'alcalde de Canovelles José Orive. Foto: Aj. Canovelles

La Gertrudis Reyes Chico, la més gran de nou germans, acaba de complir 103 anys, essent la veïna més gran de Canovelles. La Gertrudis, que gaudeix d'una salut física i mental envejable, va celebrar l'aniversari acompanyada pels seus familiars, l'alcalde del municipi, José Orive, i la regidora de Gent Gran, Teresa Riera, que van voler felicitar-la personalment i regalar-li una planta pel seu aniversari.


L'homenatjada va néixer a Alcalà de Guadaira (Sevilla) i viu des de fa més de 40 anys al carrer Verge de Montserrat de Canovelles. Es va casar amb 21 anys amb l'Antonio Ramírez, amb qui va tenir 13 fills i, actualment, té la sort de gaudir d’un gran número de néts i besnéts. "Em trobo perfectament. De fet, m'agradaria fer més coses a casa però la meva família no em deixa perquè diuen que m'he de cuidar", va dir la Gertrudis, que sempre ha sigut una dona molt activa, forta i valenta.

 

Participació