Gallo inverteix 22 milions en la seva fàbrica de Granollers

Construeix 3.700 metres quadrats nous i un magatzem robotitzat al polígon el Congost

per Redacció, 23 de novembre de 2011 a les 13:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de novembre de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La planta de Pastas Gallo a Granollers, al polígon el Congost. Foto: VO.com

La companyia Pastas Gallo està executant un ambiciós projecte d'ampliació de les seves instal·lacions a Granollers, situades al polígon el Congost, que comporta una inversió de 22 milions d’euros. L’empresa, amb més de 50 anys d’experiència en el sector, millora la planta granollerina des de finals del 2010; les obres permetran duplicar la capacitat de producció de pasta seca i elaborar en breu noves especialitats. Segons explica el diari econòmic Expansión, el projecte de reorganització productiva s'efectuarà per fases, per no interferir en la producció, i permetrà també incrementar les àrees de fabricació, envasat i emmagatzematge. De fet, una de les peces centrals de la inversió és un magatzem automatitzat que entrarà en funcionament el proper mes de gener.


Segons explica Gallo, la manca de superfície a la planta de Granollers ha fet que l’ampliació consisteixi bàsicament en guanyar volum. Així, es construiran 3.691 metres quadrats nous. Després de la posada en marxa del magatzem robotitzat, la següent fase serà la nova línia de producció i envasat de pastes llargues (espaguetis i tallarines), que estarà llesta l'octubre de 2012. Les obres acabaran el primer trimestre de 2013.

Entre totes les seves plantes, Gallo va fabricar l'any passat 145.000 tones de pasta seca y 5.800 tones de pasta fresca i plats preparats. Rere Pastas Gallo, els majors fabricants de l'Estat espanyol son Siro (proveïdor de Mercadona), Romero i Oromas.

 

Participació