Els Xics acomiaden la temporada amb una actuació rodona

La colla castellera de Granollers descarrega la torre de set i el quatre de vuit

per Redacció, 21 de novembre de 2011 a les 00:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de novembre de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Era impossible acomiadar millor la temporada. Aquest diumenge a la plaça de la vila de Gràcia, a Barcelona, els Xics de Granollers han aconseguit descarregar els seus castells punta: la torre de set i el quatre de vuit. Pel que fa a la torre, la colla n’havia carregat dues aquesta temporada, però no n’havia descarregat cap. També és el primer quatre de vuit que els Xics descarreguen enguany (n'havien aixecat només un la setmana passada, precisament, a la Troca de Granollers, el seu local d’assaig).

Per tant, els Xics acaben la temporada amb la torre de set i el quatre de vuit, a més del cinc de set, un intent de pilar de cinc aixecat per sota (el primer que s’intentava enguany) i un pilar de cinc. Una gran actuació que omple d’il·lusió a la colla que, segons subratlla, espera que l’any vinent "es pugui assolir el més aviat possible el nivell aconseguit en aquest últim tram de temporada".


Els Xics han participat a la diada dels Castellers de la Vila de Gràcia, que han repetit la seva millor actuació descarregat el 4 de 8 i el 3 de 8, i carregant la torre de vuit amb folre. En aquesta actuació també han participat els Castellers de Barcelona i els de Poble Sec. Els barcelonins ha intentat el 4 de 9 amb folre que ha caigut quan els dosos tot just es col·locaven, i s’han anotat el 2 de 8 carregat com ha millor castell. Poble Sec ha carregat la torre de 7 com a castell més destacat.

La torre de set aixecada pels Xics a Barcelona. Foto: Xics

 

Participació