1 de 10

El Club de l'emprenedor de Caldes començarà a funcionar a principis de 2012

El 4 de novembre l'Ajuntament inaugura un nou equipament de 900m² per a joves

per Redacció, 31 d'octubre de 2011 a les 00:01 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 31 d'octubre de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Espai Jove El Toc es trasllada a la casa del carrer de Font i Boet. Foto: Aj. Caldes de Montbui

L’estructura del Club de l’emprenedor, que s’està construint a l’antic safareig de la Piqueta, està acabada. L’Ajuntament assegura que durant els propers mesos es faran els acabaments interiors i la instal·lació de serveis: aigua i electricitat. El nou espai d’uns 15 metres quadrats útils, segons les previsions del consistori, començarà a funcionar durant el primer trimestre de l’any vinent.


A principis de maig va començar l'obra de remodelació i recuperació de l'antic safareig de la Piqueta per tal de convertir-lo en un equipament per al foment de la creació de llocs de treball i on s'instal·larà el Club de l'emprenedor. L'obra consisteix a convertir l'equipament en un edifici de dues plantes amb despatxos i sales de reunions. La intervenció que es farà sobre aquest espai té un cost de 380.000 euros.

Nou espai per als joves al carrer Font i Boet

D’altra banda, l’Espai Jove El Toc es trasllada aquests dies a la casa reformada del carrer de Font i Boet. Les portes del nou equipament, de 900 metres quadrats s’obriran el 4 de novembre, amb un acte adreçat a tota la ciutadania. Amb 350 metres quadrats de superfície construïda i un gran jardí, ubicada al bell mig del centre urbà, la casa de Font i Boet, propietat de la Diputació, s’ha convertit en un dels espais municipals per a joves més grans de la comarca.

Tal i com han anunciat l’alcalde de Caldes, Jordi Solé (ERC), i la regidora de Joventut, Montserrat Grau, el nou Espai Jove El Toc obrirà les portes després de gairebé un any de reformes en aquest edifici cedit a l’Ajuntament per a usos socials i juvenils.


L'alcalde de Caldes davant del futur Club de l'emprenedor. Foto: Aj. Caldes de Montbui

 

Participació