Les Franqueses crea un nou espai d’art per als joves

La cafeteria del Centre Cultural de Bellavista acollirà les exposicions

per Redacció , 7 de setembre de 2011 a les 11:43 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de setembre de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Plaça Centre Cultural de Bellavista. Foto: Aj. les Franqueses

Els joves artistes de les Franqueses tindran a partir d'ara un emplaçament per exposar les seves obres: l'Espai d’Art Jove. La cafeteria del Centre Cultural de Bellavista es convertirà en un nou lloc d'exposicions, un espai d'expressió pels joves del municipi on els artistes podran exposar les seves obres, ja siguin fotografies, dibuixos de còmics, escultures o pintures. Aquesta iniciativa del Servei d'Informació Juvenil Espai Zero neix amb l'objectiu que els artistes siguin els protagonistes de tot el projecte a exposar.


Els autors podran desenvolupar la idea, la creació del material a exposar i el propi muntatge, sempre amb el suport del Servei d'Informació Juvenil, que ajudarà el jove artista a muntar les obres i a difondre-les, ja que es realitzarà un fulletó informatiu amb les dades de l'artista i les dades tècniques de l'obra a exposar. Segons informa l'Ajuntament de les Franqueses, es podran exposar temàtiques concretes: viatges, festes tradicionals, o qualsevol idea que vulguin desenvolupar els joves artistes.

Podran exposar els joves creadors majors de 12 anys en alguna disciplina d'art visual, i els menors d'edat amb autorització paterna. Per exposar només cal omplir la butlleta de participació que hi ha al Servei d'Informació Juvenil Espai Zero. Les mides de les obres a exposar estaran delimitades per l'espai: quadres, màxim de 25 per 25 centímetres; còmics, dibuixos i fotografies, màxim de 20 per 30 cm.

 

Participació