Cardedeu reviu el final de l’estiueig del segle XIX

Itinerari de visites comentades dins les Jornades Eiropees del Patrimoni

per NacióGranollers, 22 de setembre de 2009 a les 07:29 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de setembre de 2009 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El Museu Arxiu Tomàs Balvey torna a organitzar les visites comentades i teatralitzades als principals punts de l'estiueig de finals del segle XIX a Cardedeu. Dins el treball continuat de recuperació del seu atractiu modernista, i aprofitant les Jornades Europees del Patrimoni, el dissabte 26 i el diumenge 27 de setembre, el Museu i l’Associació Artescena reviuran els temps de l’estiueig amb itineraris guiats i teatralitzats amb escenes recreades per una vintena d’actors locals.

S’exemplificaran com eren els últims dies del fenomen de l’estiueig a Cardedeu, abans que els estiuejants tanquessin les cases i tornessin cap a Barcelona. 

Els carrers i les places de Cardedeu juntament amb els balcons, els jardins o els salons de les torres d'estiueig seran els escenaris, durant aquest cap de setmana, de les trobades, passejos, costums i ambient dels últims dies de l’estiu al segle XIX.

 

Participació