Recepció als equips campions del CP Bellavista i l’AE Handbol Les Franqueses

per NacióGranollers , 9 de juliol de 2009 a les 10:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de juliol de 2009 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
 
L'acte va comptar amb l’assistència de l'alcalde, Esteve Ribalta, el regidor d'Esports i Obres i Serveis, Josep Badia, el president de l’AEH les Franqueses, Rafael Rosario i del CP Bellavista, José Gallardo, així com directius i components dels equips campions.
 
Josep Badia va donar la benvinguda als integrants dels equips campions felicitant-los pels èxits d’aquesta temporada a l’hora que els va animar “a continuar treballant en aquesta línia”.
L’alcalde Ribalta va posar de relleu el que aporten les entitats i les persones al municipi de les Franqueses, “són la seva riquesa com ja he manifestat en altres ocasions”. Esteve Ribalta es va referir al gran nivell del CP Bellavista, que fins i tot ha organitzat un campionat d’Espanya. Pel que fa a l’AE Hanbol les Franqueses fer notar a l’empenta i compromís dels nous directius que tan aviat han aconseguit èxits esportius.
 
Rafael Rosario com José Gallardo van agrair el suport del Patronat Municipal d’Esports al llarg de l’any. Rosario va destacar l’esforç de tota la gent que es troba actualment a l’entitat, tant en l’apartat dels directius com dels tècnics, i va felicitar els jugadors juvenils pel títol aconseguit.
Per la seva banda José Gallardo va recordar el compromís assolit pel la seva Junta de portar el club al més alt nivell possible i va fer una crida a les persones que estiguin interessades en conèixer l’esport de la petanca perquè ho facin a través d’aquesta entitat.
 
Acabat els parlaments, l’alcalde Esteve Ribalta i el regidor d’Esports, Josep Badia van lliurar un record commemoratiu als representants dels equips campions pels èxits assolits i tot seguit els campions van signar al llibre d’honor d’Esports de les Franqueses del Vallès.
 
L’AE Handbol les Franqueses va lliurar un trofeu a tots els integrants de l’equip que han assolit la Copa Federació.
 
Les fotografies de record i un petit piscolabis van posar la cloenda a aquest reconeixement a l’equip juvenil masculí de l’AE Handbol les Franqueses i l’equip femení i masculí del CP Bellavista pels èxits.

 

Participació