Un diari digital com el NacióGranollers, de qualitat, de proximitat i gratuït és possible gràcies a la implicació activa de milers de lectors, però també ho és gràcies a la consciència que una informació independent com la nostra necessita de l’esforç de molta gent.

És per això que hem creat el Club de Lectors, una aposta per mantenir el diari independent, viu i fort. Una aposta necessària per seguir sent una referència informativa i per dignificar una feina diària, constant i rigorosa. Creiem que la informació és un valor determinant en la nostra societat i com a tal ha de ser considerada en tots els aspectes. Necessitem lectors que s’impliquin.

El Club de Lectors de NacióGranollers promou ofertes, avantatges i propostes d'activitats per als seus integrants. Però també promou un sentit social molt clar: la independència i la qualitat dels mitjans de comunicació depèn del compromís que adquireixin els seus lectors. Et vols comprometre?

Nació Granollers t’ofereix:

  • - Butlletí diari amb els principals titulars del dia i accés directe a les notícies vinculades
  • - Informació directa via correu electrònic sobre els actes de NacióGranollers
  • - Assistència gratuïta a tots els actes de NacióGranollers
  • - Accés a sortejos, concursos i promocions exclusius pels membres del Club de Lectors

Tipus de subscripció
Beneficiari
Dades del particular
/ / Núm: Pis:,Porta
Dades de l'empresa
Núm: Pis: Porta:
Dades del compte corrent
* Srs. del Banc o Caixa els agrairé que atenguin a càrrec del meu compte corrent, el rebut que els presentarà Edicions 15 Columnes SCP en concepte de la subscripció anual al Club de Lectors de NacióGranollers.
* Accepto les bases d'adhesió al Club de Lectors de NacióGranollers i l'avís legal Vull rebre informacions del Club de Lectors de Nació Granollers per email