Ús de cookies
NacióFotos.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies. Accepto
Mones de Pasqua
Dijous, 21 d'abril de 2011
URL:
Foto 1 de 7
Moment d'elaboració de les mones a la pastisseria Turull. Foto: Norma Vidal
Les previsions de vendes de mones de Pasqua a Catalunya es mantenen respecte l'any passat. Segons el president del Gremi de Pastissers de Catalunya, Joan Turull, a tot Catalunya es vendran 660.000 mones en total. Turull assegura que la crisi no ha afectat al nombre de pastissos que els catalans compren durant aquestes festes, però sí que ha afectat a la mida. Segons diu, en els darrers anys s'ha tendit a fer i comprar mones més petites i econòmiques. Respecte a les formes, aquest any destaquen les relacionades amb la Diada de Sant Jordi, com ara roses i dracs, a més de les típiques formes de personatges de dibuixos animats, com ara Hello Kitty o Rapunzel i jugadors del Barça.
- Fotografies: ACN
També us pot interessar veure fotos de: mona de pasqua, pasqua, pastís, pastisseria, 2011
Recerca feta gràcies a
Mones de Pasqua Moment d'elaboració de les mones a la pastisseria Turull. Foto: Norma Vidal
Mones de Pasqua Moment d'elaboració de les mones a la pastisseria Turull. Foto: Norma Vidal
Mones de Pasqua Una de les mones elaborades per Turull. Foto: Norma Vidal
Mones de Pasqua Imatge de la pastisseria de Turull a Terrassa. Foto: Norma Vidal
Mones de Pasqua La mona de la pastisseria Ferrer d'Olot fa gairebé 2 metres d'alçada. Foto: Pastisseria Ferrer
Mones de Pasqua Les mones de nata són les preferides dels lleidatans. Foto: Roger Segura
Mones de Pasqua Els jugadors del Barça són uns dels personatges més demanats per guarnir les mones. Foto: Roger Regura
Grup Nació Digital
Des de maig de 1996
Editorial: SCG Aquitània SL
Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Amb la col·laboració de: