Mitsubishi deixarà de fabricar el Montero

| 30/11/2015 a les 21:48h
Arxivat a: Noticies Motor
Segons informa la pàgina web Automotive news, Mitsubishi no té planejat fer un substitut pel seu 4x4 més icònic en un futur inmediat. El Montero (Pajero als països de parla no hispana) deixarà de produïr-se, segons l'entrevista que han realitzat al directiu de Mitsubishi Motors Osamu Masuko.Mitubishi-Pajero-15MY-5A la mateixa entrevista, Masuko anuncia que Mitsubishi prepararà tres nous SUV híbrids i/o elèctrics durant els propers cinc anys, sense especificar quins models serien els que finalment passarien a la producció en sèrie en mode 100% elèctric. El primer, que arribaria a mitjans de 2017 al mercat americà, seria un crossover de tall cupè a mig camí entre l'actual Outlander i l'Outlander Sport. Els altres dos nous models serien precisament els citats Outlander i Outlander Sport, que no debutarien abans de 2019. A priori, i a falta de confirmació oficial, seria l'Outlander Sport el model que més números tindria per convertir-se en un model 100% elèctric, mentre que la resta de la gamma optaria per associar motors benzina i propulsors elèctrics.De la mateixa manera, Masuko ha confirmat les morts programades de la seva berlina estrella, el Mitsubishi Lancer, a causa d'una ràtio de vendes molt baixa, i del Montero-Pajero, a causa de no poder realitzar models a un cost raonable que assoleixin les restrictives normatives anticontaminants. 
Suzuki Ignis 2020 GLX Mild Hybrid
Suzuki Ignis 2020 GLX Mild Hybrid | Ferran Rosàs
Ferran Rosàs | 1 comentari
Actualitzat i hibridat, el Suzuki Ignis 2020 es presenta com a alternativa als utilitaris del segment A, però amb aptituds per fer front als SUV petits.
Opel Mokka 2021
Opel Mokka 2021 | Opel
El nou Mokka es presenta amb motors elèctrics o de combustió des de l'inici de la seva comercialització
Seat Tarraco FR. Més dinàmic i exclusiu
Seat Tarraco FR. Més dinàmic i exclusiu | SEAT
Aporta detalls estètics de tarannà més esportiu i una suspensió específica que millora el seu comportament
Suzuki Ignis 2020 GLX Mild Hybrid
Suzuki Ignis 2020 GLX Mild Hybrid | Ferran Rosàs
Ferran Rosàs | 1 comentari
Actualitzat i hibridat, el Suzuki Ignis 2020 es presenta com a alternativa als utilitaris del segment A, però amb aptituds per fer front als SUV petits.
BMW 318d tot un clàssic de les nostres carreteres i un valor segur
BMW 318d tot un clàssic de les nostres carreteres i un valor segur | F.Boada
Ferran Boada
No fa pas tants anys, una berlina dièsel de 150 CV, com aquest BMW 318d, era un dels cotxes més desitjats del mercat
El Seat León s'actualitza per mantenir el lideratge al seu segment
El Seat León s'actualitza per mantenir el lideratge al seu segment | F.Boada
Ferran Boada
No hi ha cap dubte que el nou León tornarà a ser un èxit de vendes. No era fàcil millorar la versió anterior i SEAT ho ha aconseguit