Consells de SEAT per l'estiu

| 21/07/2015 a les 19:14h
Arxivat a: Consells de conducció

Segons els meteoròlegs, Europa està passant per l'onada de calor més llarga dels últims 40 anys, amb temperatures màximes que han arribat, per exemple, als 36 graus a l'aeroport de Heathrow (Londres) o als 39 graus a Paris. Aquesta calor excessiva afecta clarament el nostre dia a dia i sobretot a la conducció, es per això que l'Àngel Suàrez, enginyer de SEAT, ens dona uns valuosos consells per portar d'una millor manera aquesta calor, tant nosaltres com el nostre cotxe.

HEATWAVE31887 L'Àngel Suárez de SEAT ens dona uns valusos consells.

L'Àngel ens comenta que cal tenir en compte que conduint a una temperatura de 35 graus, reaccionem un 20% més lent que conduint amb una temperatura de 25 graus. Aquest risc equival a conduir amb una tassa d'alcoholèmia de 0,5 grams per litre de sang.

Aquest enginyer també recomana vigilar tant la nostra hidratació com la del nostre cotxe. Abans de sortir i de forma periòdica, es recomanable revisar els nivells d'oli i de líquid refrigerant així com també comprovar la pressió dels pneumàtics. Amb aquesta calor i portant una pressió inadequada, es molt més fàcil patir una punxada.

Un altre dels punts a tenir en compte abans d'encendre l'aire condicionat o la climatització es ventilar bé l'habitacle. Només calen uns 30 segons perquè la calor acumulada desaparegui de forma natural i així d'aquesta manera un cop encenem la climatització, tardarem menys en arribar a la temperatura de confort escollida. Es important també utilitzar el modus “Auto” del climatitzador, perquè aixi es reparteix l'aire d'una forma més efectiva. Si no volem veure com l'ús de la climatització incideix de manera notable en el nostre consum, millor no baixar dels 21 graus.

HEATWAVE41898 Una bona ventilació del habitacle abans d'encendre la climatització es vital

Al hora de viatjar, es important planificar bé el viatge evitant sempre que sigui possible les hores centrals del dia. Evitarem també els àpats forts i realitzarem una parada per descansar cada dos hores. D'aquesta manera tindrem un viatge més agradable i segur.

Tots aquests consells semblen obvis, però al hora de posar-los en pràctica, molt pocs son els que els segueixen al peu de la lletra. En aquestes vacances, molta precaució a la carretera ja que tant si anem com si venim, sempre hi ha algú que ens espera.

BMW 218d Active Tourer  2022
BMW 218d Active Tourer 2022 | F.Boada
Ferran Boada
Dues solucions que no estan gens de moda, una carrosseria monovolum i un motor dièsel configuren un producte rodó i absolutament ajustat al pedigrí de BMW i al que demanda el públic objectiu d'aquest Active Tourer
 Ferrari Purosangue
Ferrari Purosangue | Ferrari
Per molt SUV que sigui la seva dinàmica , inspirada en els esportius més extrems de la casa, converteix al Purosangue en un autèntic esportiu Ferrari de quatre portes
Nou Nissan X-Trail 2022
Nou Nissan X-Trail 2022 | Nissan
El nou SUV Nissan X-Trail segueix el camí del Qashqai amb un nou disseny, un intel·ligent sistema híbrid e-Power per a millorar l'eficiència, molta més tecnologia i set places.
BMW 218d Active Tourer  2022
BMW 218d Active Tourer 2022 | F.Boada
Ferran Boada
Dues solucions que no estan gens de moda, una carrosseria monovolum i un motor dièsel configuren un producte rodó i absolutament ajustat al pedigrí de BMW i al que demanda el públic objectiu d'aquest Active Tourer
CUPRA Born
CUPRA Born | F.Boada
Ferran Boada
El Born és un espaiós utilitari elèctric amb un interior pràctic i un gran rendiment elèctric
Ford Galaxy 2.5 FHEV
Ford Galaxy 2.5 FHEV | F.Boada
Ferran Boada
El nou Galaxy ens permet lluir el distintiu ECO al parabrises i gaudir d'un refinament i confort propi d'una berlina amb la versatilitat d'un gran monovolum
CUPRA Formentor 2.0 TDi 150
CUPRA Formentor 2.0 TDi 150 | F.Boada
El Formentor perfecte per a cada dia i per viatjar sense parar gaudint de l'estil i la dinàmica d'un CUPRA