Jaume Ferrer - Articles d'opinió

Director de l'àrea d'Internacionalització de la Cambra de Comerç de Manresa. Va néixer a Barcelona l'any 1958. És llicenciat en Ciències de l'Educació per la Universitat de Barcelona i MBA per Esade. Des del 1992 dirigeix l'àrea d'Internacionalització de la Cambra de Comerç de Manresa, des de la qual assessora i col·labora amb les empreses en el desenvolupament de projectes d'internacionalització. És especialista en la zona del nord d'Àfrica.

28/10/2020
«Berlanga, que tenia molta mala llet, va fer una pel·lícula on un camperol de la Manxa somiava en un tractor que li queia del cel en paracaigudes»
16/09/2020
«Per parlar i actuar sobre l'especialització intel·ligent, la digitalització, la diversificació, la transició ecològica [...] és important sortir del mapa i tenir un nom»
18/06/2020
«L'OCDE, el Fons Monetari Internacional o el Banc Mundial apunten cap al mateix lloc: un escenari en forma de L on ens arrosseguem per terra una bona temporada»
17/03/2020
«Les cadenes de valor globals fan figa, les cadenes de subministrament locals també (brot a Igualada, no surten rodes, para la Seat i de pas també Nissan)»
12/02/2020
«La Xina i els Estats Units viuen una guerra soterrada entre la potència dominant i la nova potència emergent»
17/04/2019
«El procés d'integració no és solament comercial, també ho és d'inversions (avui més importants, quasi), de normatives i estàndards, de regulació»
Pàgina 1 de 6