Pep Martí i Vallverdú - Articles d'opinió

Periodista i llicenciat en Història Contemporània (UAB). Redactor de Política a NacióDigital. Sóc autor de dues biografies: una d’Antonio Maura (Ediciones B) i una de Josep Tarradellas (Fundació Irla). M’agrada implicar-me en el nostre teixit associatiu. Sóc membre de les juntes directives d’Amics de la Unesco de Barcelona i de l’Ateneu Barcelonès. Ubicat en l’esquerra però crec que molt poc progre. A Twitter: @PepMartiVall.

04/05/2021
«El govern espanyol ha incomplert el compromís contret tant amb ERC com amb Cs de modificar les lleis sanitàries per facilitar les restriccions sense haver d'activar l'estat d'alarma»
27/04/2021
«Les comunitats autònomes i la societat civil resten fora de la gestió d'un pla de recuperació controlat amb mà de ferro per l'Estat»
20/04/2021
«Seria fugir d'estudi centrar el debat entorn l'extrema dreta en com respondre a la seva presència institucional i no en les causes de la seva arribada»
13/04/2021
«Els fons europeus posen l'Estat davant el mirall i l'obliguen a fer la primera transformació del model productiu en dècades, prova de foc per a l'establishment»
06/04/2021
«Mentre les diverses faccions sobiranistes pugnen entre elles, l'Estat les observa preguntant-se per què ha de fer concessions costoses davant d'un adversari tan fragmentat»
30/03/2021
«L'exministre de Sanitat no ha volgut fer cap gir que sigui interpretat com un intent de perfil propi al marge dels interessos estratègics de Moncloa»
24/03/2021
«Els testimonis dels dos expresidents al judici dels papers de Bárcenas retraten una classe dirigent que considera que mai ha de retre comptes»
12/03/2021
«Les conviccions, però també les estratègies polítiques i les personals, es poden acabar trobant en el bateig d'una legislatura d'itinerari altre cop incert»
09/03/2021
«L'Estat i la seva repressió es converteixen, altra vegada, en el gran aglutinador del sobiranisme, la seva gran argamassa»
02/03/2021
​«En poques institucions del país s'ha mostrat tant a les clares la manca d'una classe dirigent com al club»
Pàgina 1 de 12