1 de 10

Ets jove i independentista? El país et necessita!

per Oriol Gès, 25 d'octubre de 2014 a les 00:00 |

«L'ANJI ofereix una finestra d'oportunitat per participar en el procés d'independència i ser-ne protagonistes actius»

Aquesta informació es va publicar originalment el 25 d'octubre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Primer de tot i com a responsable de l'ANJI al Bages vull agrair a Manresainfo.cat el fet que ens cedeixi un espai d'opinió per explicar què és l'ANJI. És l'Assemblea Nacional de Joves Independentistes, que agrupa tot el jovent de l'ANC implicat en el procés d'independència.

L'ANJI és un moviment transversal, democràtic i plural, que té l'objectiu de fer acostar al jovent un independentisme sense renúncies. Els joves som una generació amb un futur molt poc esperançador, atès que ens veiem abocats al fracàs per culpa de la precarietat laboral i l'alt índex de desocupació juvenil. No ens hem de resignar a haver d'emigrar per tenir un futur digne. Els joves de l'ANJI pensem que només amb una Catalunya independent podrem començar a resoldre els problemes del dia a dia que més ens afecten. 


El motiu d'aquest escrit és transmetre a tot el jovent de la comarca del Bages la gran transcendència del moment actual que viu Catalunya. Els joves hem nascut per vèncer, volem deixar de ser la generació de la precarietat per esdevenir la generació de la llibertat: la generació del SíSí! Estem en el moment més important de la historia del nostre país, un període en que molts de nosaltres tenim la sort de viure durant els millors anys de les nostres vides. 

El jovent és amb l'ANC i l'ANC és amb el jovent, perquè l'independentisme és un moviment intergeneracional que ens necessita a tots. L'ANJI ofereix una finestra d'oportunitat per participar en el procés d'independència i ser-ne protagonistes actius. 


Jove, vine a l'ANJI! La independència ens necessita a tots!

 

Oriol Gès
Jove, manresà i independentista. Membre d'ANJI Bages. Ex-cap de llista de SI en les darreres eleccions municipals a Manresa
Més articles de l'autor
15/02/2016

El dia de la marmota

09/12/2015

El 20-D faré vot nul

24/09/2015

La nova Convergència

13/07/2015

Eleccions al Barça. Laporta President!

24/03/2015

Per què els Joves hem de votar independència, a les eleccions municipals?

25/10/2014

Ets jove i independentista? El país et necessita!

Participació