Marató Residu Zero

«La iniciativa proposa fomentar els esmorzars saludables i, en paral·lel, posa el focus en la reducció dels plàstics i envasos que sovint porten associats els aliments més industrials»

| 09/10/2018 a les 19:58h
A Sant Vicenç de Castellet hem començat una campanya a les escoles de primària del municipi en què hi tenim dipositades moltes esperances. Des de l'Ajuntament som sensibles amb el medi ambient i també amb les qüestions que afecten la salut i els bons hàbits alimentaris dels infants. La campanya Marató Residu Zero lliga molt bé els dos conceptes. De fet, la iniciativa proposa fomentar els esmorzars saludables i, en paral·lel, posa el focus en la reducció dels plàstics i envasos que sovint porten associats els aliments més industrials. Liderem la campanya amb el suport dels professionals del CAP que veuen preocupats com, cada vegada més, es detecten nous problemes de salut entre els infants.

El treball a les escoles, a partir dels tallers que es programaran, donaran eines als infants per aprendre a menjar millor i acabar amb alguns tòpics que són perjudicials. La campanya també incideix especialment en els pares i mares que tenen un paper fonamental en el moment de preparar els esmorzars cada matí. Busquem la seva implicació perquè estem convençuts que si obtenim una bona resposta els resultats seran millors i ajudarem a canviar hàbits.


L'escola és un espai d'aprenentatge, de debat i de posada en comú d'uns valors que hem de saber reivindicar. Menjar més sa i tenir cura del medi ambient són dos pilars que, a mitjà i llarg termini, ens ajudaran a tenir una població més sana i respectuosa amb el medi ambient. L'Ajuntament proposa fer-hi front i ens sembla que aquest és un bon inici.

COMENTARIS

Residu 0
Bagenc, 11/10/2018 a les 10:27
+0
-0
Si volem treballar a favor de la sostenibilitat i a favor de la natura, i no en contra d'ella, em de decrèixer en tots els àmbits, començant per nosaltres mateixos com a especie, mentre al món per cada persona que deixa aquest món , en vinguin més del doble, no hi haurà res a fer, i si algú es pensa que això no és veritat, que doni una ullada a aquest enllaç:

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Autor
Joan Torres
Alcalde de Sant Vicenç de Castellet per CiU, és Cap d'Admissions de la Fundació Althaia. Nascut a Sant Vicenç l'any 1968, fill d'una família ramadera, sempre ha estat vinculat a les entitats del municipi. Apassionat de la psicologia, les relacions entre les persones, la pintura i l'aquariofília reconeix estar orgullós de poder servir el seu poble i la seva gent. Creu en una nova manera de fer política, més propera i honesta.
Relació de serveis funeraris al Bages per al dia 19
L'agressor, a la dreta, en el moment que llança el braç contra el mòbil
L'agressor, a la dreta, en el moment que llança el braç contra el mòbil | Arxiu particular
«El Mag d'Oz», de MTM
«El Mag d'Oz», de MTM | Promocional
A la sala gran del Kursaal, el diumenge 3 de març