joviat
11/06/2021
Engega amb dues col·leccions que posen en valor la gastronomia del territori i la tasca desenvolupada per l'escola
24/05/2021
A causa de la pandèmia, enguany la venda no es realitzarà en format presencial com en les altres edicions
05/05/2021
Pere Fontanals
Les dues escoles que tenen més alumnes a casa seva són l'institut Castellet, amb 135, i l'escola Joviat de Manresa, amb 89
15/04/2021
Un projecte d'Althaia i la Joviat de Manresa utilitza la tecnologia 3D per crear plats i substituir els purés i triturats
13/04/2021
L'alumnat d'hoteleria ha fet un tast professional a la formatgeria d'Ampans i ha conegut a fons el projecte agrosocial que l'entitat d'atenció a persones amb discapacitat intel·lectual desenvolupa a la finca Urpina
29/01/2021
Diverses entitats del territori com UManresa-FUB, Natural Machines, SOSA Ingredients i l'Escola d’Hoteleria Joviat col·laboren per impulsar aquest projecte, que compta amb la coordinació d'Althaia
29/01/2021
Pere Fontanals
La xarxa estableix la seva base principal a la zona del restaurant de l'Escola, els divendres a la tarda
10/11/2020
Aquest guardó és un reconeixement a la tasca feta des de les diferents seccions esportives vinculades a l'escola
03/11/2020
Asseguren que es troben en una situació "insostenible" per culpa de la crisi de la Covid-19 i la falta de recursos
24/09/2020
El conseller assegura que Manresa i el Bages tenen l’oportunitat de posicionar-se com a referent de l’economia social del país
29/06/2020
El projecte fomenta l'esperit emprenedor a través de la confiança, la cooperació, la comunicació i la creativitat
18/05/2020
El seu projecte ha estat "La Cuina de les Gambires", un restaurant que complementa l'oferta d'una agrobotiga en una masia de Torelló
05/05/2020
Donen servei a 60 persones i esperen arribar a les 100 a finals de setmana
30/04/2020
Fan una crida a la ciutadania i a empreses perquè aportin aliments frescos per a la seva elaboració
20/03/2020
Pere Fontanals
El seu decés coincideix amb el 60è aniversari de l'escola, que es va celebrar amb una festa el passat 6 de març
26/02/2020
Aquest dijous en el marc dels actes del 60è aniversari de l'escola
14/01/2020
Va tenir lloc a Cholet amb representants de 57 escoles
19/12/2019
Pere Fontanals
L'escola manresana va preparar un menú amb caneló rostit, bacallà confitat i poma aneto
03/12/2019
Els beneficiaris són Khalid Ait Hammou, de primer de Batxillerat i Yassine Krarim, que cursa primer d'Hoteleria
26/10/2019
Els estudis capaciten l'alumnat per a gestionar la producció ramadera i realitzar treballs especialitzats de suport a equips veterinaris
23/09/2019
Tindrà lloc aquest dijous i estarà conduit per la sommelier berguedana Sílvia Culell
26/07/2019
Ampans i el CIO han coordinat les formacions; una en hoteleria i restauració a l'Escola Joviat, i una altra de robòtica al Centre de Formació Pràctica de la Fundació Lacetània
25/06/2019
La jornada començarà a les nou del matí i comptarà amb partits de categories diverses
21/06/2019
La proposta de la manresana Sandra Carrasco va ser una de les més ben valorades pel jurat, que la va reconèixer amb el segon premi d'aquest certamen vinculat a la Formació Professional a Catalunya
04/06/2019
Pel projecte "Cor gran i les cultures del món" en la categoria d'"Experiències en grup"
17/05/2019
Rubén Martínez, Albert Ureña, Marta Farré i Mireia Riba són els alumnes que van representar l'escola manresana al concurs
Pàgina 1 de 0