Els nostres cuiners de capçalera ens porten, per aquest maig i abril, un seguit de receptes amb dues hortalisses que, a la comarca, es cullen més tard que a la resta del territori
25/04/2023
Ou a baixa temperatura amb saltejat de carxofes i botifarra esparracada | Aida Escabias
Després d'una llarga temporada de fulla verda i brassicàcies, quan la primavera comença a albirar-se, apareixen les primeres beines d'aquests llegums tan especials i apreciats tant per gastrònoms com per consumidors
Les jornades d'enguany tindran lloc els dies 11 i 12 de març al Museu de l'Aigua i el Tèxtil de Manresa i comptaran amb diferents activitats com tastos, showcookings i mercats
10/02/2023
El 19 de febrer tornarà la Festa de l'Arròs a Sant Fruitós de Bages | AjSFB
El producte protagonista d'aquest mes no només té la virtud de ser l'excusa perfecta per fer trobades socials i festives sinó que també gaudeix de grans propietats nutricionals i d'un sabor únic que el fan indispensable a la cuina de qualsevol gastrònom
08/02/2023
Arròs de temporada amb botifarra negra, carxofes, calçots i romesco | MP|NF
El producte protagonista del mes de gener té unes característiques singulars i un gran potencial gastronòmic que l'han convertit en un indispensable d'hivern a les cuines dels millors restaurants
14/12/2022
El Nadal arriba a «Amb barret de xef» perquè sorprenguis amics i família amb receptes per llepar-se'n els dits | Europa Press
Si et falta inspiració gastronòmica de cara als àpats familiars, no et perdis aquest especial amb propostes exquisides i fàcils de fer de la mà dels cuiners més top de la comarca