1 de 10

gastronomia

26/05/2023
La Torre Lluvià acollirà el sopar de primavera de les Temporades Gastronòmiques del Bages
La Torre Lluvià acollirà el sopar de primavera de les Temporades Gastronòmiques del Bages | Arxiu
Organitzat per Bages Impuls, correspon a les Temporades Gastronòmiques del Bages de Primavera
21/05/2023
Formatges Muntanyola recollint el segon premi de Talento del Queso
Formatges Muntanyola recollint el segon premi de Talento del Queso | Ampans
La formatgeria d'Ampans ha arribat a la final que s'ha celebrat a Oviedo
26/04/2023
Obrador de Formatges Muntanyola, a la finca Urpina d'Ampans
Obrador de Formatges Muntanyola, a la finca Urpina d'Ampans | Ampans
Ha rebut el tercer premi en la categoria de formatge curat de cabra
25/04/2023
Les carxofes i els espàrrecs, protagonistes de l'«Amb barret de xef» d'abril i maig
Les carxofes i els espàrrecs, protagonistes de l'«Amb barret de xef» d'abril i maig | Depositphotos™
per Aina Font Torra
Els nostres cuiners de capçalera ens porten, per aquest maig i abril, un seguit de receptes amb dues hortalisses que, a la comarca, es cullen més tard que a la resta del territori
25/04/2023
Ou a baixa temperatura amb saltejat de carxofes i botifarra esparracada
Ou a baixa temperatura amb saltejat de carxofes i botifarra esparracada | Aida Escabias
per Carme Carbonell
La proposta de la xef del Laida per als mesos d'abril i maig
25/04/2023
Carxofes confitades amb picada d'ametlles, foie i salsa de pollastre rostit
Carxofes confitades amb picada d'ametlles, foie i salsa de pollastre rostit | La Masia
per Núria Font i Marc Parareda
La proposta dels xefs de La Masia Sallent per als mesos d'abril i maig
19/04/2023
Martí Just, de Cal Music, la formatgeria del Mujal
Martí Just, de Cal Music, la formatgeria del Mujal | Cal Music
Un concurs a l'Estat tria sis productes catalans fets des de diferents formatgeries del Bages, la Garrotxa, el Ripollès i la Conca de Barberà
29/03/2023
Les Grands Buffets de Narbona incorporen el primer formatge català a la seva oferta de làctics
Les Grands Buffets de Narbona incorporen el primer formatge català a la seva oferta de làctics | Fundació Ampans
Es tracta del Lúpulus, elaborat per Formatges Muntanyola, un dels projectes socials que capitaneja Ampans
15/03/2023
Les faves i els pèsols, protagonistes de l'«Amb barret de xef» de març
Les faves i els pèsols, protagonistes de l'«Amb barret de xef» de març | Emilia Sadaba
per Aina Font Torra
Després d'una llarga temporada de fulla verda i brassicàcies, quan la primavera comença a albirar-se, apareixen les primeres beines d'aquests llegums tan especials i apreciats tant per gastrònoms com per consumidors
15/03/2023
Faves i pèsols a la catalana
Faves i pèsols a la catalana | Aida Escabias
per Carme Carbonell
La proposta de la xef del Laida pel mes de març
15/03/2023
Farcellet de col amb brandada de bacallà i cors de favetes amb la seva crema
Farcellet de col amb brandada de bacallà i cors de favetes amb la seva crema | El Cau de l'Ateneu
per Xaro López
La proposta de la xef del Cau de l'Ateneu pel mes de març
15/03/2023
Pèsols «per plorar» amb botifarra negra, ou a baixa temperatura i tallarines de sípia
Pèsols «per plorar» amb botifarra negra, ou a baixa temperatura i tallarines de sípia | MP|NF
per Núria Font i Marc Parareda
La proposta dels xefs de La Masia Sallent per al mes de març
21/02/2023
Imatge d'arxiu del Gastrofòrum Joviat de 2022
Imatge d'arxiu del Gastrofòrum Joviat de 2022 | Joviat
El congrés anual sobre gastronomia, cuina, sala i pastisseria destinat a alumnes d'hoteleria de l'escola se celebrarà dijous i divendres
19/02/2023
Sant Fruitós ha repartit 3.200 racions d'arròs
Sant Fruitós ha repartit 3.200 racions d'arròs | AjSFB
En una jornada plena d'activitats, se n'han repartit 3.200 racions
17/02/2023
Marc Ribas protagonitzarà les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià
Marc Ribas protagonitzarà les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià | Adrià Costa
Les jornades d'enguany tindran lloc els dies 11 i 12 de març al Museu de l'Aigua i el Tèxtil de Manresa i comptaran amb diferents activitats com tastos, showcookings i mercats
10/02/2023
El 19 de febrer tornarà la Festa de l'Arròs a Sant Fruitós de Bages
El 19 de febrer tornarà la Festa de l'Arròs a Sant Fruitós de Bages | AjSFB
08/02/2023
Els calçots protagonitzen l'«Amb barret de xef» de febrer
Els calçots protagonitzen l'«Amb barret de xef» de febrer | Espigoladors
per Aina Font Torra
El producte protagonista d'aquest mes no només té la virtud de ser l'excusa perfecta per fer trobades socials i festives sinó que també gaudeix de grans propietats nutricionals i d'un sabor únic que el fan indispensable a la cuina de qualsevol gastrònom
08/02/2023
Arròs de temporada amb botifarra negra, carxofes, calçots i romesco
Arròs de temporada amb botifarra negra, carxofes, calçots i romesco | MP|NF
per Núria Font i Marc Parareda
La proposta dels xefs de La Masia Sallent per al mes de febrer
19/01/2023
Jubany, al nou restaurant.
Jubany, al nou restaurant. | Dívik
L'àpat dissenyat pel moianès és de tipus còctel i consta de clàssics de temporada, com ara caneló i croquetes tradicionals
11/01/2023
La col verda manresana protagonitza l'«Amb barret de xef» de gener
La col verda manresana protagonitza l'«Amb barret de xef» de gener | Anna Clusellas
per Aina Font Torra
El producte protagonista del mes de gener té unes característiques singulars i un gran potencial gastronòmic que l'han convertit en un indispensable d'hivern a les cuines dels millors restaurants
14/12/2022
El Nadal arriba a «Amb barret de xef» perquè sorprenguis amics i família amb receptes per llepar-se'n els dits
El Nadal arriba a «Amb barret de xef» perquè sorprenguis amics i família amb receptes per llepar-se'n els dits | Europa Press
per Aina Font Torra
Si et falta inspiració gastronòmica de cara als àpats familiars, no et perdis aquest especial amb propostes exquisides i fàcils de fer de la mà dels cuiners més top de la comarca
14/12/2022
Pastís de formatge de cabra Gran Music amb macadàmia caramel·litzada
Pastís de formatge de cabra Gran Music amb macadàmia caramel·litzada | © Bages Turisme - Carles Fortuny
per Beatriu Velasco
La proposta nadalenca de la xef de Can Ladis
14/12/2022
Pollastre d'Avibages amb gambes
Pollastre d'Avibages amb gambes | © Bages Turisme - Carles Fortuny
per Xaro López
La proposta nadalenca de la xef del Cau de l'Ateneu
14/12/2022
Escudella i carn d'olla de quilòmetre zero
Escudella i carn d'olla de quilòmetre zero | © Bages Turisme - Carles Fortuny
per Nani Sala
La proposta nadalenca del xef del Mas de la Sala
14/12/2022
Canelons d'espinacs de Les Arnaules a la catalana
Canelons d'espinacs de Les Arnaules a la catalana | © Bages Turisme - Carles Fortuny
per Carme Carbonell
La proposta nadalenca de la xef del Laida
14/12/2022
Cuixa de cabrit sense feina amb prunes i cremós de patata
Cuixa de cabrit sense feina amb prunes i cremós de patata | MP
per Núria Font i Marc Parareda
La proposta nadalenca dels xefs de La Masia Sallent
14/12/2022
«Fullada» de ceps, albergínia escalivada i foie
«Fullada» de ceps, albergínia escalivada i foie | © Bages Turisme - Carles Fortuny
per Roger Alcaraz
La proposta nadalenca del xef d'El Celler
14/12/2022
Escudella de bacallà amb galets farcits de brandada
Escudella de bacallà amb galets farcits de brandada | Las Vegas
per Ferran Caparrós
La proposta nadalenca del xef de Las Vegas
14/12/2022
«Galette» farcida de pollastre a la taronja i verdures de temporada
«Galette» farcida de pollastre a la taronja i verdures de temporada | Oriol López
per Quim Miró i Oriol López
La proposta nadalenca dels xefs del Restaurant de l'Alberg de Castelladral
14/12/2022
Caneló de bleda i marisc amb salsa de cranc
Caneló de bleda i marisc amb salsa de cranc | Ivan Margalef
per Ivan Margalef
La proposta nadalenca del xef de L'Ó
Pàgina 1 de 21