gastronomia
16/09/2019
Enguany, i com a novetat, s'oferiran concerts en directe de dues formacions musicals
29/08/2019
Pere Fontanals
Las Vegas s'ha emportat el premi a la millor tapa d'entre els 25 establiments que hi han participat
24/07/2019
Una cinquantena de persones han participat en el tast que s'ha celebrat aquest dimecres
18/07/2019
Ho farà el divendres 26 de juliol, de set de la tarda a dos quarts de nou del vespre
12/07/2019
Aina Font Torra
Després de set anys de creuar races de galls i gallines, la Nereida i el Toni han aconseguit un producte que, més enllà del seu atractiu visual, "és de gran qualitat"
26/06/2019
Aina Font Torra
El cuiner de 26 anys va captivar el jurat amb un menú on el protagonista indiscutible va ser el peix, fent una picada d'ullet, també, al negoci que regenta la seva família a la capital del Bages
21/06/2019
Àlvar Llobet
La qualitat de les fruites confitades, l'absència de pinyons o el tacte del brioix, algunes de les claus per reconèixer un bon producte
17/06/2019
L'àpat començarà a dos quarts de deu del vespre i acabarà amb la música en directe del cèlebre trompetista cubà, que estarà acompanyat del saxofonista Jimmy Jenks
04/06/2019
Aina Font Torra
En el marc del 25è aniversari del Mas de la Sala, els propietaris de l'establiment han decidit tornar a posar-lo en funcionament per convertir-lo en espai multifuncional amb la gastronomia local com a pal de paller
30/05/2019
La Fira ViBa, el projecte Vi_suals i les Jornades Gastronòmiques inundaran de propostes atractives i de quilòmetre zero l'agenda comarcal
29/05/2019
A banda de les parades de roba i complements i de les food trucks, també hi haurà concerts en directe i espectacles de màgia i animació infantil
16/05/2019
La fira s'ha consolidat dins del calendari firal de la ciutat i repeteix format
02/05/2019
Els visitants podran aprendre a menjar més saludable, tastar cerveses artesanes i conèixer alguns dels principals vins catalans
18/04/2019
Àlvar Llobet
Cassola de bacallà, panadons i cocarrois, entre les menges estrelles d'aquests dies de festa
02/04/2019
Tindrà lloc aquest cap de setmana i oferirà una programació de més de 150 propostes per acostar l'alimentació saludable a tots els públics
28/03/2019
Catalunya, a partir de diversos projectes públics i privats, és considerada com un referent internacional en el binomi Gastronomia i Educació
27/03/2019
El jove cuiner, fill de la família que regenta la Peixateria Povill, forma part de l'equip de Jordi Cruz, també de Manresa
01/03/2019
Ideat pel restaurant Mas de la Sala, la publicació inclou receptes amb productes del territori, almanacs i entrevistes a productors i comensals
28/02/2019
El gremi de carnissers premia les millors elaboracions, coincidint amb el Dijous Llarder
27/02/2019
Enguany l’arròs del delta serà el gran protagonista maridat amb els vins proposats per Joan Soler
18/02/2019
El concurs d'arrossos tindrà lloc el mateix dia 3 de març i els participants podran cuinar qualsevol varietat d'arròs
14/02/2019
El treball, liderat per la Fundació Alícia, s'inclourà en un llibre que pretén explicar la història de la celebració per excel·lència del municipi bagenc
06/02/2019
La presentació del llibre serà el proper dimecres 13 de febrer a les 7 de la tarda, al Nexe- Espai de Cultura
18/01/2019
Ha presentat "Halar, cuina gitana a Catalunya", un receptari on la font d'informació han estat dones i homes gitanos
14/01/2019
Durant la presentació, el proper divendres, hi haurà un taller-demostració, en viu, d'algunes de les receptes elaborades per cuineres i cuiners participants en el llibre
12/12/2018
Grijalbo publica una edició de luxe de "ABaC. Cocina en evolución", bilingüe en castellà i anglès
Pàgina 1 de 17