gastronomia
20/01/2022
S'estrena una nova proposta gastronòmica, que es farà a l'Espai 1522 els vespres de cada primer divendres de mes
22/12/2021
El sorteig s'ha realitzat davant el notari Perfecto Blanes Cabanes
28/11/2021
Important presència de visitants a la masia del celler Abadal a Santa Maria d'Horta d'Avinyó
25/11/2021
Els visitants podran gaudir d'una selecció de showcookings en directe, tallers i tastos dirigits, d'un mercat nadalenc amb productes gastronòmics i artesanals, d'una zona gastro bar, visites al celler i música en viu
12/11/2021
Tindrà lloc el proper diumenge, 21 de novembre, al restaurant Porta Ferro de Manresa
10/11/2021
Una wine truck s'instal·larà aquest dissabte a la Plaça Sant Domènec per donar a conèixer els vins novells catalans del 2021
19/10/2021
El saló aposta per l'alimentació sostenible i vol contribuir a la reactivació econòmica del sector de la restauració
28/09/2021
El saló aposta per l'alimentació sostenible i vol contribuir a la reactivació econòmica del sector de la restauració
18/09/2021
L'acte també servirà per apropar dotze productes que són novetat o poc coneguts als cuiners de la comarca
25/06/2021
L'establiment manresà incorpora una carta de pizzes de Fabián Martín, que serà a Manresa durant el procés d'arrencada del nou projecte
22/06/2021
Àlvar Llobet
La qualitat de les fruites confitades, l'absència de pinyons o el tacte del brioix, algunes de les claus per reconèixer un bon producte
15/06/2021
L'únic restaurant amb estrella Michelin del Bages reobre portes aquest divendres amb el xef Ivan Margalef al capdavant
14/06/2021
El cicle oferirà set propostes culturals i Judit Neddermann com a plat fort
11/06/2021
Engega amb dues col·leccions que posen en valor la gastronomia del territori i la tasca desenvolupada per l'escola
02/06/2021
22/05/2021
Tindran lloc al Museu de la Tècnica de Manresa els dies 19 i 21 de juny en un format renovat
16/04/2021
Es repartiran 700 vals de descompte per a bars i restaurants als visitants que comprin una entrada als diferents punts turístics de la ciutat
13/04/2021
L'alumnat d'hoteleria ha fet un tast professional a la formatgeria d'Ampans i ha conegut a fons el projecte agrosocial que l'entitat d'atenció a persones amb discapacitat intel·lectual desenvolupa a la finca Urpina
06/04/2021
Al Noor cuinarà i repartirà les menges tradicionals d'aquest pilar de l'islam, que enguany començarà el 12 d'abril, entre persones sense recursos
01/04/2021
Àlvar Llobet
Cassola de bacallà, panadons i cocarrois, entre les menges estrelles d'aquests dies de festa
01/03/2021
En total s'han presentat onze vídeos amb propostes culinàries entorn de l'arròs
28/02/2021
Xavi Olivé
El celler manresà acaba de presentar dos nous vins, el Raw Picapoll i el Raw Mandó, en el que és una nova línia de vins experimentals
16/02/2021
Un acord amb Casa Tió els permetrà utilitzar els seus punts freds per a la distribució dels plats
06/02/2021
La tradicional festivitat se celebrarà el 14 de febrer, amb un format reinventat per la pandèmia
14/12/2020
Tomàquets, col, albergínia, oli, mató, conill, mongetes, cigronets... i vi, un capítol per no mirar amb la panxa buida
23/11/2020
Es tracta una edició limitada de la formatgeria moianesa que porta el Sarró a la seva màxima expressió
31/10/2020
Dolors Mateu
Una proposta de la popular blocaire Dolors Mateu
29/09/2020
"Vermuts amb cor" i "Balç i vi" són les dues propostes on s'uneixen les visites turístiques amb productes gastronòmics
26/09/2020
Laura Conde i Josep Sucarrats presenten "La felicitat en una croqueta" i "Teoria i pràctica del vermut"
Pàgina 1 de 0