Ciclistes davant l'escola Riu d'Or
Ciclistes davant l'escola Riu d'Or | 2x2
Els ciclistes durant una de les parades del trajecte
Els ciclistes durant una de les parades del trajecte | MBici
28/04/2018
El grup ha arribat fins la Roca Tinyosa, el bosc de les Marcetes i ha tornat pels camins que acompanyen el ramal de la Sèquia
Presentació pública de l'actuació a la Bonavista aquest dimarts a l'Institut Lluís de Peguera
Presentació pública de l'actuació a la Bonavista aquest dimarts a l'Institut Lluís de Peguera | AjM
26/04/2017
La formació rupturista recorda que el Pla d'Ordenació Urbana contempla un carril bus al llarg de la carretera de Vic que el projecte obvia | També critica la gestió de reallotjament de les famílies que ha portat a terme el govern i l'opacitat que ha tingut amb l'oposició
17/12/2014
L'actuació tindrà una durada de tres dies i formen part dels treballs del Districte Nord
Imatge il·lustrativa
16/11/2012
Operaris municipals han començat a desmuntar els separadors del carril que serà utilitzar per a altres usos
Imatge il·lustrativa
23/10/2012
Ramon Bacardit presenta el programa de millora de la mobilitat de l'ajuntament que contempla una Zona 30 per limitar la velocitat al tram central del Passeig, amb les bicicletes circulant per la calçada
Imatge il·lustrativa
18/05/2011
La formació vol potenciar el diàleg amb els tots els actors que tenen quelcom a dir en el model urbanístic de la ciutat
Imatge il·lustrativa
17/09/2010
És el trajecte que uneix el carril bici del Parc de l'Agulla amb el de l'avinguda Universitària
Imatge il·lustrativa
13/09/2010
Instal·larà set noves àrees d'aparcament per a bicicletes abans de final d'any, amb un total de 86 places a prop dels centres educatius, les estacions de tren i els equipaments municipals
27/05/2010
Fins a 130 persones van poder gaudir de la Burricleta
Imatge il·lustrativa
19/05/2010
La pedalada es farà el dimecres vinent, 26 de maig
Imatge il·lustrativa
03/05/2010
Els fulletons informatius sobre l'itinerari per a bicicletes ja es poden trobar en equipaments públics i establiments esportius
Imatge il·lustrativa
16/02/2010
El ple de l'Ajuntament de Manresa viu l'enèsim debat –amb els mateixos arguments- sobre el tram del carril bici del passeig. Crònica de P.F.B.
15/02/2010
La unió de botiguers lamenta les declaracions de Vinyes dient que "el comerç de Manresa no està a l'alçada d'altres" i ara demana un reglament d'ús del carril bici, microbusos llançadora per acostar al centre els viatgers de fora i retolació informatitzada a les entrades de la ciutat que indiqui els aparcaments i les places lliures, entre altres mesures. Antecedents: L'històric del carril bici. Enquesta: El carril bici perjudica al comerç?
09/02/2010
UBIC, Cambra de Comerç, PIMEC, Taula de la Construcció, Manresa en Bici i les regidories de Via pública i Comerç es reuneixen per parlar del carril bici. Enquesta: El carril bici perjudica el comerç?
03/02/2010
La presentació al Consell d'Infants, que ja va proposar la senyalització d'un itinerari per a bicicletes, tindrà lloc aquest diumenge. Enquesta: El carril bici perjudica al comerç?
Imatge il·lustrativa
15/01/2010
Mentre que l'ajuntament insisteix que es va debatre l'itinerari abans de la instal·lació i posa de mostra els comerciants de Jaume I com a exemple de diàleg, la UBIC es reuneix amb veïns, agents econòmics i Manresa en bicicleta per acostar posicions. Històric: Totes les notícies del carril bici. Enquesta: El carril bici perjudica al comerç?
07/01/2010
Els botiguers destaquen que no estan en contra del carril bici sinó de com s'està duent a terme. Enquesta: El carril bici perjudica al comerç?
04/01/2010
La implantació del carril bici a Manresa no és només cosa de ciclistes. Afecta tota la població ja que defineix el model de mobilitat a la ciutat. No és cap secret: o un centre pels cotxes o un centre pels vianants. Com sempre, es tracta de deixar les coses com estan o fer un pas endavant. Conservar o modernitzar. Tot i així, no es pot caure en la il·lusió del què es voldria, sinó que s'ha de treballar en adaptar la realitat al model elegit. No es tracta de modernitzar la via pública només fent carrils bici. Calen aparcaments dissuasoris, cal millora del transport públic i cal una visió no maniquea de les unitats mòbils, d'una banda; i també cal paciència, cal renúncia i cal generositat, de l'altra. /P.F.B.
04/01/2010
El grup en defensa del carril bici i un altre pel dret a aparcar al centre comparteixen espai en la xarxa social. Enquesta: El carril bici perjudica al comerç? Resum: Llegir l'històric de notícies del carril bici. Anotació al marge: Carril bici és model de ciutat. Mapa: Traçat del carril bici
30/12/2009
Els grups de l'oposició manresana ho tenen clar: el debat del carril bici està superat, però són crítics amb les formes del govern. Enquesta: El carril bici perjudica al comerç?
Imatge il·lustrativa
30/12/2009
Enquesta: El carril bici perjudica al comerç? | Argumenten no estar en contra dels ciclistes ni del carril bici, però asseguren que l'orografia manresana i la poca demanda ho fan poc aconsellable | Totes les notícies del carril bici | El mapa del present i futur del carril bici a Manresa | Galeria de Fotos del carril bici (Maig 2009)
15/12/2009
L'estacionament en bateria del carrer Súria passarà a ésser en cordó a ambdós costats
Imatge il·lustrativa
27/09/2009
Un centenar de persones han fet el recorregut de l’aigua amb bicicleta i han seguit les explicacions dels informadors del Parc de la Sèquia | [PDF] Plànol de les properes intevencions amb carril bici a Manresa (1 pàg)
Pàgina 1 de 2