L'acte es farà dijous i comptarà amb un col·loqui a càrrec de Benvingut Aligué i Toni Massanés, moderat pel periodista especialitzat en gastronomia Josep Sucarrats
04/10/2022
Alguns dels cuiners relacionats amb el Bages i el Moianès que participaran a la secció | Arxius particulars
En aquesta nova secció del NacióManresa, cada xef presentarà un plat de creació pròpia que tindrà com a protagonista el mateix ingredient, que canviarà cada mes
20/08/2022
Un home busca ferralla en un contenidor. | Adrià Costa
Empresaris i oleocultors visiten l’illa grega en un viatge organitzat pel Departament d'Acció Climàtica per contrastar estratègies i mètodes de producció per modernitzar el sector i prestigiar el producte
04/05/2022
La directora d'Ecosistemes forestals i Gestió del Medi, Anna Sanitjas, durant la seva visita a Taradell | Acció Climàtica
El procés s'ha provat en una planta pilot situada a la cooperativa Oleand i es basa en tecnologia de membranes, concentrador de buit i assecat per polvorització, combinada amb l'evaporació solar
11/12/2021
Els embotits són un dels productes estrella del Bages | Rebost del Bages
La voluntat és la de poder resoldre d'una manera més ràpida i senzilla qüestions relacionades amb la seguretat alimentària i les inspeccions als establiments minoristes d'alimentació
El treball voluntari de les 700 persones sòcies de Supercoop Manresa possibilitarà un estalvi de 80.000 euros anuals que revertirà en un producte de qualitat i a un preu just