Cuina
18/05/2020
Es farà el dissabte 23 de maig a la 1 del migdia des dels perfils @bagesturisme i @cuinacat
24/04/2020
Unes postres delicioses per endolcir una mica aquests dies de confinament
24/04/2020
Aquest punt de trobada ha de servir per situar el municipi com a referent de la cultura de la cuina de l'arròs
22/04/2020
Seguint aquesta recepta aprendràs a preparar diversos plats i alguns consells interessants
20/04/2020
Després d'haver buidat el rebost, Mercè Brunés ens ensenya a preparar un plat més gurmet
17/04/2020
Aprèn a preparar aquest deliciós (i senzill) plat de primavera
15/04/2020
Una recepta ideal per deixar que la preparin els més petits de casa
13/04/2020
Una recepta ideal per fer durant el confinament, amb productes que possiblement tenim per casa
10/04/2020
Així podem aprofitar les pomes que se'ns han madurat massa
06/04/2020
En ple confinament, Mercè Brunés ens ensenya a aprofitar el menjar que tenim al rebost per fer unes postres delicioses
03/04/2020
Mercè Brunés, de la Masia el Folló, ens presenta una recepta de pa, una de les seves especialitats
01/04/2020
Descobreix la nova (i deliciosa) recepta que ens presenta Mercè Brunés, de la Masia el Folló
30/03/2020
Mercè Brunés, de la Masia el Folló, ens proposa unes postres perfectes per preparar en família
27/03/2020
Mercè Brunés, de la Masia el Folló, ens presenta un deliciós plat de rebost ideal per fer durant el confinament
25/03/2020
Mercè Brunés, de la Masia el Folló, ensenyarà els lectors de NacióDigital a preparar diversos plats ideals per fer durant la crisi del coronavirus
06/02/2020
Les noves instal·lacions són molt més àmplies i compten amb l'equipament més modern per donar resposta a les necessitats actuals
20/01/2020
La celebració també comptarà amb una missa especial a l'església del Raval
13/01/2020
El nou cuiner que capitanejarà els fogons del reconegut restaurant de Sant Fruitós compta amb una dilatada trajectòria nacional i internacional en el camp de la gastronomia
19/12/2019
Pere Fontanals
L'escola manresana va preparar un menú amb caneló rostit, bacallà confitat i poma aneto
21/11/2019
Catalunya, líder a l'Estat, acumula 52 establiments guardonats amb un total de 65 brillants
20/11/2019
El xef català s'alça fins als cinc brillants en una edició en què també n'han guanyat tres restaurants catalans més
19/09/2019
Els tallers de "Cuina sense pares" estan gestionats per la Diputació de Barcelona
18/07/2019
Ho farà el divendres 26 de juliol, de set de la tarda a dos quarts de nou del vespre
26/06/2019
Aina Font Torra
El cuiner de 26 anys va captivar el jurat amb un menú on el protagonista indiscutible va ser el peix, fent una picada d'ullet, també, al negoci que regenta la seva família a la capital del Bages
27/03/2019
El jove cuiner, fill de la família que regenta la Peixateria Povill, forma part de l'equip de Jordi Cruz, també de Manresa
18/02/2019
El concurs d'arrossos tindrà lloc el mateix dia 3 de març i els participants podran cuinar qualsevol varietat d'arròs
23/01/2019
Laura Coletas
Amb la presentació de "Tastem el Bages" el restaurant Mas de la Sala celebra, amb un sopar per a cent comensals, el seu aniversari
Pàgina 1 de 0