Els autors de les ganivetades a l'Oms i de Prat van actuar amb revenja per una agressió anterior

Presumptament la víctima havia ferit un jove a la cara amb arma blanca pocs dies abans

Plaça dels Drets de Manresa
Plaça dels Drets de Manresa | Pere Fontanals
20 d'octubre del 2021
Actualitzat a la 13:58h
Els autors de les ganivetades que dimarts van deixar un home ferit greu a pocs metres de l'entrada de l'escola Oms i de Prat de Manresa van actuar amb revenja per una agressió amb arma blanca anterior que un jove havia patit a la cara dies enrere, i que els joves van atribuir a la persona que ha acabat ingressada a l'hospital aquest dimarts, segons ha pogut saber NacióManresa.

L'agressió que ha motivat aquesta suposada revenja va tenir lloc la setmana passada a la plaça dels Drets quan, després d'una baralla entre diverses persones, una d'elles va agafar-ne una altra i tenint-la subjecte la va ferir a la cara amb un ganivet. Dos joves que participaven a la baralla en el bàndol de l'agredit i que coneixien l'agressor han volgut passar-hi comptes aquest dimarts.

La víctima de l'agressió de la setmana passada no va denunciar els fets als Mossos d'Esquadra i va ser curada en un centre assistencial amb cola quirúrgica, ja que no va voler rebre punts de sutura.

Tal i com informava NacióManresa aquest dimarts, un home va ser víctima de dues ganivetades a mans de dos joves que s'hi van acostar i van començar a colpejar-lo al carrer dels Caputxins de Manresa. Malgrat que la víctima va intentar defensar-se, va acabar ferida de gravetat per arma blanca i traslladada pel Sistema d'emergències Mèdiques (SEM) a l'hospital Sant Joan de Déu. Malgrat les ferides, la seva vida no corre perill.

Els Mossos d'Esquadra continuen, aquest dimecres al matí, la cerca dels dos presumptes agressors.