La residència del Xup es reivindicarà amb una paella i la col·locació veïnal de la primera pedra

Serà aquest proper diumenge i inclourà parlaments i una cercavila fins al terreny on s'ha de construir

Barri del Xup de Manresa
Barri del Xup de Manresa | GSV
19 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 21:02h
Cansats d'esperar, i per reforçar la reivindicació de la nova residència del Xup, l'Associació de Veïns del Xup, la Comissió per a la Gent Gran del Xup, la Plataforma en defensa de les Pensions Públiques i els Drets de la Gent Gran i la Federació d'Associacions de Veïns de Manresa organitzen el proper diumenge una jornada reivindicativa al Xup que comptarà amb la col·laboració de la Confederació d'Associacions Veïnals de Catalunya, la Plataforma en Defensa dels Serveis Públics, la Federació d'Associacions de Veïns d'Habitatge Social de Catalunya i la Coordinadora de Residències 5+1.

L'acte començarà a la pista poliesportiva del Xup a 2/4 de 12 del migdia amb els parlaments dels responsables de les entitats i plataformes convocants. Tot seguit es farà una cercavila fins als terrenys de la futura residència on es portarà a terme l'acte de la col·locació veïnal de la primera pedra.

Al migdia, i ja de tornada a la pista poliesportiva, a les 2 començarà un dinar popular a base de paella a 3 euros el tiquet, que s'ha d'adquirir al local de l'AVV del Xup.