Mor un pacient amb coronavirus l'última setmana a Sant Joan de Déu

L'hospital manresà manté 10 persones ingressades a les unitats d'aïllament, 2 d'elles a l'UCI

Unitat d'aïllament de pacients amb Covid a Sant Joan de Déu
Unitat d'aïllament de pacients amb Covid a Sant Joan de Déu | Althaia
19 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 20:26h
Un pacient que es trobava ingressat a les unitats d'aïllament per a pacients amb coronavirus ha mort aquesta darrera setmana l'hospital Sant Joan de déu de Manresa. Malgrat la important baixada dels índexs epidemiològics al Bages durant les darreres setmanes, l'hospital manresà manté 10 persones ingressades amb la Covid, 2 d'elles a l'UCI, igual que dimarts de la setmana passada.

En els darrers set dies l'hospital gestionat per la Fundació Althaia ha donat 8 altes hospitalàries i ha rebut 9 nous ingressos entre els pacients amb coronavirus.

Risc de rebrot moderat al Bages
El risc de rebrot al Bages es troba en risc moderat des de fa quinze dies, amb valors que oscil·len entre els 74 i 78 punts. La velocitat de contagi ha crescut la darrera setmana i es troba en una RT d'1,12.

Al Moianès, en l'última setmana de la que es disposen dades, només s'ha produït un test positiu per coronavirus dels gairebé 400 tests realitzats entre PCR i TA, de manera que les dades de risc de rebrot i velocitat de contagi són molt poc rellevants.