Escena

El Kursaal acollirà dijous la funció de «L'assistenta» a la sala petita

L'espectacle, pel qual hi ha les entrades pràcticament exhaurides, ja s'oferirà amb el 100% de l'aforament

per NacióManresa, 19 d'octubre de 2021 a les 17:21 |
La sala petita del Kursaal acull «L'assistenta» amb el 100% de l'aforament | Promocional
La programació de teatre de la sala petita del Kursaal torna aquest dijous, 21 d'octubre a les 7 del vespre, amb L'assistenta a càrrec de la companyia berguedana Tràfec Teatre. L'obra és un monòleg conduït per una psicoanalista amb mà de ferro que exerceix de directora d'escena per guiar la protagonista pel corriol de les misèries socials.

L'assistenta és un viatge tragicòmic als intestins de l'estat del benestar i les seves flatulències, de la mà d'una treballadora social a punt de caure a l'abisme professional i personal. ‘L'assistenta' és crítica i, sobretot, autocrítica sobre el present que estem construint entre tots. Però, al final del túnel, sempre hi ha llum.


Les entrades per veure L'assistenta tenen un preu de 12 euros (10 euros per majors de 65 anys, amb Carnet Galliner i menors de 25 anys) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet a www.kursaal.cat.

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb l'ús de mascareta durant tota la funció, gel hidroalcohòlic i sortida esglaonada de la sala. L'aforament ja és del 100%.

 

Participació