Agricultura

Manresa acollirà una trobada de les entitats que formen part de la Xarxa de Relleu Agrari

Serà aquest dimecres durant tot el matí a l'Escola Agrària de Manresa ubicada a l'edifici de la FUB

per Redacció, 19 d'octubre de 2021 a les 16:40 |
La Xarxa de Relleu Agrari es trobarà a Manresa | Gedi
Les entitats que formen part de la recentment creada Xarxa de Relleu Agrari de Catalunya es reuniran aquest dimecres a Manresa en una sessió de treball per tal de plantejar els seus reptes més immediats com a organització.

La Xarxa de Relleu Agrari ha nascut amb la missió d'incentivar, facilitar i transformar el relleu generacional impulsant nous models agraris econòmicament sostenibles, que contribueixin a la conservació de la natura. De fet el relleu generacional a l'entorn rural s'ha convertit en una autèntica necessitat.


Tot i que la Xarxa de Relleu Agrari està en un procés molt incipient de la seva creació, l'organització pretén poder esdevenir una xarxa de referència que pugui ser clau en els processos de relleu en el sector agrari tot facilitant les diverses etapes professionals i vitals de les persones que s'hi dediquen.

Per poder aconseguir aquests objectius, les entitats que formen part de la Xarxa de Relleu Agrari estan organitzant diferents trobades virtuals i presencials.


La trobada presencial de la Xarxa de Relleu Agrari serà aquest dimecres durant tot el matí a l'Escola Agrària de Manresa ubicada a l'edifici de la Fundació Universitària del Bages.

Actualment la Xarxa de Relleu Agrari està formada per l'Escola de Pastors, Arca, Xarxa per a la Conservació de la Natura, Terra Franca, Associació Desenvolupament Rural Integral, Consorci de l'Alta Garrotxa i la consultora Neus Monllor.

 

Participació