L'streamer manresà Norman López oferirà dimecres un directe pioner en realitat virtual

Emetrà des de les instal·lacions d'AFK Virtual Events una sèrie de directes a Twitch en realitat virtual

LopezNorman44 amb AFK
LopezNorman44 amb AFK | Gedi
Redacció
18 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 22:46h
Aquest dimecres a les 9 del vespre l'streamer manresà Norman López LopezNorman44 celebrarà un directe a www.twitch.tv/lopeznorman44 des de les instal·lacions d'AFK Virtual Events, una empresa pionera a Catalunya especialitzada en esdeveniments i sessions de realitat virtual.

Serà un directe especial, ja que per primer cop els espectadors i seguidors de LopezNorman44 veuran amb els seus propis ulls com viu l'streamer la realitat virtual, a més de veure a cos sencer els moviments del Norman. 

A través de diferents videojocs, LopezNorman44 i AFK Virtual Events pretenen acostar la realitat virtual als gamers, però també a totes aquelles persones interessades en descobrir les infinites possibilitats que ofereix la realitat virtual.

Les instal·lacions d'AFK Virtual Events es convertiran en un plató per acollir l'esdeveniment, que és pioner en aquest aspecte arreu del territori català. Un directe que serà el primer d'una sèrie que regularment unirà l'streamer i la empresa de realitat virtual.

Norman López, LopezNorman44 a les xarxes, és l'streamer en català amb més seguidors i visualitzacions a la plataforma Twitch, on compta amb més de 7.000 seguidors i 15.000 a TikTok. A Twitch és on sobretot centra la major part del seu contingut, amb directes pràcticament a diari de videojocs, entrevistes i on també condueix el programa A les penes punyalades, amb Carles Jódar. Norman López és comunicador a la cooperativa GediMedia on realitza les retransmissions del BAXI Manresa per a Ràdio Manresa. També és tècnic d'streamings d'actes i és periodista de videomòbil.


AFK és una empresa pionera en el món de la realitat virtual, nascuda el 2019 a la Catalunya Central, que pretén acostar a la societat les múltiples aplicacions que aquesta tecnologia puntera ofereix. Tenen seu a Sant Joan de Vilatorrada, un local on es pot gaudir d'experiències de realitat virtual, malgrat que també organitzen esdeveniments allà on sigui.