Rotary

La prevenció d'incendis forestals al territori, tema d'un col·loqui organitzat pel Rotary

Tindrà lloc dijous 21 d'octubre al restaurant Bages 964 de l'Oller del Mas

per Redacció, 18 d'octubre de 2021 a les 12:15 |
El col·loqui tractarà la prevenció d'incendis forestals al territori | Mar Martí
El Rotary Club de Manresa-Bages organitza un sopar-debat de sensibilització sobre el medi ambient que tindrà com a temes centrals la prevenció dels incendis forestals al territori i els efectes el canvi climàtic en aquest àmbit. El col·loqui, que se celebrarà aquest dijous, 21 d'octubre, comptarà amb la participació d'Oriol Tarragó i Santi Montsech, president i vicepresident respectivament de la federació d'ADF Bages-Moianès, així com de Santi Lleonard, cap de Bombers de la Regió Central, i de Ramon Vidal, cap del parc de Bombers de Manresa.

Per una banda, Oriol Tarragó parlarà de Què són les ADF? Inicis, trajectòria d'aquests 20 anys. Present i futur i, Santi Montsech, sobre el Projecte: Ampliació de càmeres de vigilància del territori bagenc. D'altra banda, Santi Lleonard abordarà la Problemàtica actual del medi rural de despoblació i vincle amb la tipologia dels incendis i gestió dels boscos i, Ramon Vidal, exposarà l'Estructura i operativa de l'activació davant d'un incendi forestal.


Aquesta jornada se celebrarà al restaurant Bages 964 de l'Oller del Mas a 2/4 de 8 de la tarda. Està oberta a tothom prèvia reserva al correu info@rotarymanresabages.org.

 

Participació