El CE Manresa aconsegueix una important victòria a Figueres (0-1)

Els manresans han fet un bon partit que hauria pogut acabar amb algun gol més al seu favor

El CE Manresa s'ha endut la victòria de l'estadi de Vilatenim
El CE Manresa s'ha endut la victòria de l'estadi de Vilatenim | CEM
17 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 20:07h
El CE Manresa ha aconseguit una important victòria aquest diumenge a l'estadi Vilatenim de la UE Figueres, per 1-0, amb gol de Noah al minut 51. Els manresans han disputat un molt bon partit i podrien haver-se endut algun gol més al seu favor.

Els jugadors visitants han demostrat ben aviat que volien endur-se el partit. al minut 5, Putxi rematava al pal després del quart servei de córner a favor del CE Manresa. Els manresans han continuat jugant molt a prop de l'àrea dels de l'Alt Empordà fins que al minut 35, un xut de Javi és enviat a córner després d'una parada espectacular de Mario.

La tònica a la segona part ha estat la mateixa, i als 6 minuts de la represa, Noah ha marcat el seu tercer gol de la temporada i el que seria, finalment, el de la victòria manresana. Després del gol de Noah, han arribat els millors minuts de joc visitant. Quan faltaven 2 minuts per al final, Javi ha tingut a les seves botes el 0-2, però la pilota ha sortit fregant el pal.

La propera jornada el CE Manresa tindrà descans.